Sayfa 385/865 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. İki gün çıltıya

15 koca yılı yok sayın

Bizler iyi günde değil kötü gündede buradaydık

Kimin kim olduğunu biliriz

Kimin ne demek istediğini de biliriz

Sizin iki alıntınızla arkadaşlarımızıitibarsızlaştıramazsınız

Unutmayalım ki bu çıkış elinde olmadan yaşanan çıkıştır

Bazen se se olmasada.

Si si yapmak zorunda kalınır

İşte bu çıkışda si si gerçekleşmiştir.

Hepsi bu

Borsa kardeşlik yeri değildir kötü günde şirketi satıp iyi günde almalısın, yada 50 fk da satar 10 fk da alırsın diğer türlü acemilik olur...

Burda şirketin fark edilip yükselmesini ön göremeyen yatırımcı kitlesinin " lan adam 1 ay önce geldi %80 prim yaptı" psikolojisiyle burda yazı yazması çok yanlış.
    Hisse yükseliyor sevin hatanı gör kendini geliştir ama işte egosu buna izin vermiyor.. umarım hatalarını anlar yatırımcılar yoksa benim için değişen bir şey yok sadece bilincin yükselmesini isterim yanlış anlamayın bende başkalarından öğrendim bazı şeyleri..
    Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Burda şirketin fark edilip yükselmesini ön göremeyen yatırımcı kitlesinin " lan adam 1 ay önce geldi %80 prim yaptı" psikolojisiyle burda yazı yazması çok yanlış.
    Hisse yükseliyor sevin hatanı gör kendini geliştir ama işte egosu buna izin vermiyor.. umarım hatalarını anlar yatırımcılar yoksa benim için değişen bir şey yok sadece bilincin yükselmesini isterim yanlış anlamayın bende başkalarından öğrendim bazı şeyleri..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

İşte tek kelimeyle enfes bir yazı almış 350 den önünde yüzlerce fıraat kaçmış dolar karşısında parası dörtte bire düşmüş sorsan uzuncu der kendine beyler uzuncu demek bir yerde sabahtan akşama pineklemek değil uzuncu yum diyenlerin çoğu stoplayamayıp elinde hisse patlamış insanlardır adam yıllardır burda bunu marifet sayıyor
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Borsa kardeşlik yeri değildir kötü günde şirketi satıp iyi günde almalısın, yada 50 fk da satar 10 fk da alırsın diğer türlü acemilik olur...

Burda şirketin fark edilip yükselmesini ön göremeyen yatırımcı kitlesinin " lan adam 1 ay önce geldi %80 prim yaptı" psikolojisiyle burda yazı yazması çok yanlış.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsanın kardeşlik yeri olmadığını derin tecrübelerle öğrenmiş bir fakir olarak bir ilave katkı yapayım; Burada ve tüm piyasa da hepimiz birbirimizin rakibiyiz. Poker de elini iyi gizleyen blöfü iyi yapan kazanır, ben yıllardır bu gerçekleri hiçbir zaman aklımdan çıkarmam ve bunlara uygun hareket ederim. Ne zaman ne yaptığımı ya da yapacağımı benden başkası bilemez. Yazdıklarımda yazacaklarımda %99 fakedir. Bunun sebebi ise üstte yazdığım gibi herkesi rakibim olarak görmemden ileri gelir.

Bistte ise en büyük rakiplerimiz patronlar ve onların güdümünde ki speklerdir. Bu durum karton da katıksız ana kuraldır. Dedeme karşı sadece ve sadece elini iyi gizleyen, blöfünü iyi yapan kazanır. Bunun haricindekiler ise kazandığını sanan safların ta kendisidir.

Şimdi kardeşim bu yazımdan sonra benim gerçekte ne yaptığımı kimse tahmin edemez, amacım kimsenin tahmin edememesi değil elbette, malum tek bir kişinin tahmin edememesi.

Bu yazı feyz alınacak, dersler çıkartılacak bir yazıdır, elbette idraki ve zihni açık, duyguları aklının önüne geçmeyen kişilerce alınır bu feyz. Bazı değişikler bunları hayatları boyunca idrak edemezler ve edemeyecekler.

Son satır biraz megalomanca gelmiş olabilir, bu işin böyle olmasından bende haz etmiyorum ancak ne yazık ki borsanın temelde gerçekleri bunlar.

Diyeceğim o ki sevgili kardeşim; Her sakallı deden değildir!

Selametle.
    Cahillik mutluluktur!

5. Borsada “timing” denen olgu cok onemlidir arkadaslar..bazisi 10 sene bekler reelde zarar yazar bazisi 3 ay bekler nominalde ayni kari yazar ama reel de kat be kat kazanir..o yuzden diyorum aylardir patrona sallamanin anlami yok..kisaca kotu patron yoktur, kotu zamanlama vardir..tersi de gecerli zamanlaman iyi ,ise patronun ismini bile ogrenmeden kari cebine indirip gecip gidersin..hangi sirkette oldugun kadar, ne zaman ve kactan aldigin da cok onemli..yoksa yillarca saydirip gidebilirsin[emoji4]..herkese bol sans

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Unutulan böyle bir konjektür ün 20-25 yılda bir geldiğidir. Derinlik olmayan bu ve bunu gibi hisselerde stop çalışmaz. Bunu ileride acı tecrübe edecek arkadaşlarımız olacak malesef...Yarın herkese veda etmek dileği ile iyi geceler.

7. Kisisel algilamayin sadece tespitte bulunuyorum. Bu forumda bircok tahtada goruyorum da o yuzden tekrar deginmekte fayda var..bir tahtada eski olmak, ekstra saygi gerektirmez..cunku o eski olan kisinin dogru bir yatirim yaptiginin garantisi yok ki..adam belki vakti zamaninda tepeden aldi, mezarci oldu mecburen bekliyor veya stop loss yapmadi yillardir..bu o kisinin nispeten yeni yatirimcilara gore hakli veya dogru oldugunu gostermez ki tam tersi buyuk bir hatanin sonucu ordadir belki hala..esas yanlis olan bu hatayi yeni yatirimcilar uzerinden cikarmak veya onlari belki de tahtanin tam zamani gelmis iken tahtadan uzaklastirmak..bence bunun vebali cok daha buyuk..yoksa eski/yeni farketmez saygili olmak en onemlisi..ben yaklasik 1.5 senedir burdayim, kimseyi yanlis yonlendirdigimi veya manipulatif yorumlar yaptigimi dusunmuyorum..tabki yanlis spekulasyon yapmisimdir dogaldir ama kasit olmaz olamaz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Unutulan böyle bir konjektür ün 20-25 yılda bir geldiğidir. Derinlik olmayan bu ve bunu gibi hisselerde stop çalışmaz. Bunu ileride acı tecrübe edecek arkadaşlarımız olacak malesef...Yarın herkese veda etmek dileği ile iyi geceler.
    Karton uzun vadede iyi yerlere gelecektir ama bazılarida çok gaza geliyor bakıyorum tahtalarda 3 haneli tahtaların hepsi tavan olmuşken adamndiyorki başka forumda çok iyi kar gelcek galiba bakmiyorki batak iyi kötü hepsi takılmış kent bfren peşine aynı karton gibi yarım sabah konya bfren tabana döndüğünde hangisi eşlik etmiycek o yüzden bı yerden sonra kar cebe yakışır tabi

Sayfa 385/865 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •