Sayfa 385/760 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Maliyetim 1,4x ama düşerse daha da alım yapıp maliyeti düşürebilirim.

Döviz açığını düşürmesi güzel. Bu kadar kar yazacağını tahmin etmedim. Bu sene 2. kez temettü verecek olması da güzel. Yüksek döviz nedeniyle ithalat yerine iç piyasadan temin edilecek olması ciroyu arttırır.

En önemlisi F/K çoook düşük.

Yıl sonu aynı kar devam ederse:

F/K = (1,40 * 45.000.000) / (10.800.000 *2) = 2,92

PD/DD zaten şuan bile 0,60
    Hayrını gör dostum...hisse iyidir...temel verileri de güzeldir...biraz sahipli olsa çok rahat güzel yerlere çıkabilir...bu gün 1,34-39 aralığında bir miktar gapı var....o gapı doldurmaya inecek olursa bende tekrardan atlarım...bu gün 1,40 tan yerine koyabilirdim...ama son iki maliyetim de 1,40 olduğu için açıkçası bu maliyet rakamından biraz bıktım...mümkün olursa daha aşağıdan tekrardan yerine koymak isterim..olmazsa da canı sağ olsun ve yolu da açık olsun..artık ne zaman tekrardan hisseye girmek nasip olur bilemem...

burası her zaman yuvamızdır elimizde olsa da olmasada zaman zaman yorum yapmayı düşünüyorum...gönlüm her zaman sizlerledir...yolunuz açık olsun diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Teşekkürler, bol kazançlar dostum. Bayrak bende gözün arkada kalmasın

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hayrını gör dostum...hisse iyidir...temel verileri de güzeldir...biraz sahipli olsa çok rahat güzel yerlere çıkabilir...bu gün 1,34-39 aralığında bir miktar gapı var....o gapı doldurmaya inecek olursa bende tekrardan atlarım...bu gün 1,40 tan yerine koyabilirdim...ama son iki maliyetim de 1,40 olduğu için açıkçası bu maliyet rakamından biraz bıktım...mümkün olursa daha aşağıdan tekrardan yerine koymak isterim..olmazsa da canı sağ olsun ve yolu da açık olsun..artık ne zaman tekrardan hisseye girmek nasip olur bilemem...

burası her zaman yuvamızdır elimizde olsa da olmasada zaman zaman yorum yapmayı düşünüyorum...gönlüm her zaman sizlerledir...yolunuz açık olsun diyorum...
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tebrik ederim Sn. donju. Hareketi bildiniz.
    bence başlangıç için fena değil. 6 aydır burdayız bi 6 ay daha bekleriz.
    ama oyuncusu çok sıkıcı. kaç gere dedim ona ama anlamıyor.
    biraz hareketlendirin şunu ya...
    14.08 kapanış 1.44
    bi ara karanlık odada 1,46 görünce keko ya mal kaptırmamak için mi yukarı çekiyorlar dedim ama keko nun almaya niyeti yok muş.
    kekocum kfeine fazla takılma adamı çarpar hele 6,20 ler çok çarpar.
    sen gel buraya ama kaçmak yok ona göre...

4.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Teşekkürler, bol kazançlar dostum. Bayrak bende gözün arkada kalmasın
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    bence başlangıç için fena değil. 6 aydır burdayız bi 6 ay daha bekleriz.
    ama oyuncusu çok sıkıcı. kaç gere dedim ona ama anlamıyor.
    biraz hareketlendirin şunu ya...
    14.08 kapanış 1.44
    bi ara karanlık odada 1,46 görünce keko ya mal kaptırmamak için mi yukarı çekiyorlar dedim ama keko nun almaya niyeti yok muş.
    kekocum kfeine fazla takılma adamı çarpar hele 6,20 ler çok çarpar.
    sen gel buraya ama kaçmak yok ona göre...
    bir bakalım duruma dostum...bir gözüm de hep burada olacak...ileride uygun görürsem her şekilde girebilirim...ama önce şu kafeinden biraz güç toplayalım...biraz kafeine ihtiyacım var kendime gelirsem tekrardan olabilir....

6. Şaşırtıcı,satislari silip alisla kapatiyorlar,ac gozlu bunlar dikkat li olmali

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Şaşırtıcı,satislari silip alisla kapatiyorlar,ac gozlu bunlar dikkat li olmali

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum bunların ne yaptıklarına akıl sır ermez. + %7.46 kapattı. Peşin hükümlü olmak hele ki bu memlekette mümkün olmuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Kitapçı abi, bas bas bağırdı Gaplı açacak diye. Büyük sözü dünlemek gerekiyor bazen.

Sayfa 385/760 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •