Sayfa 386/486 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Birleşince sinerji filan olur da Link Holding ve avanesi getire getire 8.601 TL.getiriyor çeyizinde.

Her bilançoda bi çeyrek alsaydınız bari.

Burdaki çalışanlar , faturalarda v.s giderlerde bize ödetilecek.Bu nemenem bişeydir?Daha iyi bilen arkadaş bir yorum yapsın bari.
    Ben 8.601 Tl yi görünce panikledim.Uarım yanılıyorumdur.

yatırım tavsiyesi değildir.

2. Dağ fare doğurdu..ıvir zıvır hepsi..kırtasiye işlerini yeni birşeymiş gibi tekrarlamışlar...elle tutulur reel hiçbirsey yok ! Yeniden degerlemeden bahsediliyor bir yerde..Açıklık yok. Neyin yeniden degerlemesi ? Miktar fiyat nedir ? Evet. " Bir kasık suda fırtına koparmak " dedikleri bu olsa gerek !
    Şirketten bekledigimiz daha reel ciddi eylem ve açıklamalar : yeni yatırım , buyüme, ortaklık, patentli ürün, arge , teşvik basvurusu...ytd

3.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Dağ fare doğurdu..ıvir zıvır hepsi..kırtasiye işlerini yeni birşeymiş gibi tekrarlamışlar...elle tutulur reel hiçbirsey yok ! Yeniden degerlemeden bahsediliyor bir yerde..Açıklık yok. Neyin yeniden degerlemesi ? Miktar fiyat nedir ? Evet. " Bir kasık suda fırtına koparmak " dedikleri bu olsa gerek !
    Şirketten bekledigimiz daha reel ciddi eylem ve açıklamalar : yeni yatırım , buyüme, ortaklık, patentli ürün, arge , teşvik basvurusu...ytd
    ek dosyaları incelediniz mi? orada detaylar var kaptan direk bakabilirsiniz. değerleme yapılmış.

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Ekstradan biraz uzatsalarda şeklini azcık bozsalarda da sabreden( bir / iki ay) için bu grafigin hakkı heryerde benzer dir

Haftalik

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    ek dosyaları incelediniz mi? orada detaylar var kaptan direk bakabilirsiniz. değerleme yapılmış.

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
    İncelemedim sayın Alonewolf. Yoğunluk..birazda gerek duymamak onemsememek..şundan dahası : Ben bu hissede orta ve uzun vadeciyim. Beklentilerimde yazdığım gibi daha reel..ve su anda da ilk kıpirdanışlar...ayak sesleri. Evet " en kötü plan plansızlıktan iyidir " şu asamada kötü ve yetersiz gibi görünsede bir plan var. Bu dogrultuda bakıyor ve degerlendiriyorum..Ayrıca tesekkur ederim uyarıniz ve bilgilendirmeniz için. Tabiki ilk fırsatta bakacağım bende..selamlar. .

6. Şirket satışlarınin yarısından fazlasını genelde yılın son çeyreğinde yapıyor. O nedenle de 9 aylıktan ziyade 12 aylık bilançoya odaklanmak lazım..ytd

7. Dönem karı (zararı)
    2.031.580
    5.614.798

8. -159.228(01.07.2019 - 30.09.2019)

3.354.276(01.07.2018 - 30.09.201)

3.çeyrek zararına çalışmışlar.

Sayfa 386/486 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız