Sayfa 387/505 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Çünkü realite birazda reis , güler darphane gibi resmen , özellikle pardusla olan ortaklığı sayesinde.

Peki rtalb ? Kulyutar dedigi gibi yeni bir inavasyon olmadan selam vermez yatırımcı bu hisseye , Allah askına A1 olmasa ne kazanıyor koca firma , kapalı kutu gibi market bakkal cirosuyla iş yapıyor .

Sorsan ama biz işimizle gündemiz diyor Murat bey , ne işi Allah askına bak rakip olan angene iş gör der adam , şube bile açmıyor tek fabrika tek satış yeri , sıfır icraat resmen .

Sat bari herkez kurtulsun , tabi sevinir insanlar cezaya hem ben yokum de borsada hemde tescille ceza ye milyon milyon, kimin parası o paralar , kimden aldı senden benden , hani yoktun borsada spk itiraz et madem yoksanız , içsel bilgiler ile sag cep sol cep yapmasan spk cezamı keserdi adama hemde bu rakamları .

Yazık günah insan yüzü güldürmeyen tek hisse oldu bistte .

Beyaz filo gibi bu tahta derlerdi kızardık , megersem daha betermiş .

Bazen diyorum kulyutar haklı zaman lazım para için kazanmak için , ama insan misyon ve vizyon göremeyince firmada ve yönetimde ah be nerden bulastık diyor , satamıyorda kacırılan fırsatlar sebebiyle.

Belkide mal ky de hep ama ky içerde yani zararda , nasılsa satamıyorlar diye at koştur dur trade ile tahtada .

Gecsin bakalım zirvesini kim kalır içerde güvenip inanıp hisseye .

Allah'ın kulu kalmaz...

O yüzden zaten bütün bu süreçler , adam yazıyor sosyal medyada aman aman sahibi belli uzaya roket atsa girmem hisseye diyor , girmiyor da zaten .

Bu güveni benmi kırdım ben düzeltim ?

Bu hisse resmen insanın yaptıklarının bedelini ödeten günah cıkarıp sabır sınayan hisse olmus gibi davranıyor, 3 yıldır yüzü gülen görmedim valla .

Ancak hayaller hayaller, elin rakibi gelir tekerine comak sokar bak kac para oldu halen kapıs kapıs neden basa saralım tekrar itibar ve güven!!!

2. denemeler
    Çanak yayına doğru güç kaybederek ikili tepesini tamamlar, diye düşünüyorum. Orda da bilanço beklentisine yakışan güzel bir ikili dip hareketine girebilir.
    Sadece bir tahmin, farklı bir yol da izleyebilir.

3. Öyle bir ayar var ki nihai takasında , şirketin %51 'ini ele geçirip sonrada çağrı yapmak isteyen yabancı bir firma mümkün değil alamaz o kadar malı. İlk 5 aracı kurum , takasta ne hikmetse %54 altına hiç sarkmadı.

Avrupa'da üretim maliyeti arttı, enerji sıkıntısı zirveye çıktı, nakliye lojistik maliyeti uçuyor. Ortadoğu'da Orta asya da , Rusya'da enzim yok. Herkes batıdan alıyor. Maliyet hesabı yaoarsa batılı bir enzim üreticisi, Türkiye'de imalat yapabilir. Asgarî ücret 300usd bizde ve enerji sıkıntısı yok, stratejik konum zaten mükemmel . Biri belki çıkagelir, diğer yabancı firmalar gibi imalatını cazip gördüğü ülkemize kaydırır. Öyle bir şey olursa merak ediyorum ne olur tahtada. Anahtarı elinden alıp koyarlar kapının önüne. 20 liradan çağrı yapsa, kısa koşa gider hissesini verir yerli yatırımcı. Fakat bunun öncesinde yabancı alttan alttan ucuzdan hisse toplar.lakin hiç öyle bir toplama işlemi yok tahtada. Yani hayaller yine Paris

Emin olduğum tek konu, enflasyon bazında incelersek , 1.5 milyar liraya bu fabrikayı kuramazsiniz / A1 kapitale/ genz laboratuvara/ A1 la de laboratuvara %43 ortak olamazsınız. Hazır tezgah işte ,bas 2 milyarı al anahtarı
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Merak ediyorum sayın kulyutar , neden 20 TL den hisse geri alımı yapılsın , hayalinizdeki izahını alabilirmiyim ?

Satış olsa firmayı satar hisseler devam eder gene dolaşıma , imtiyaz olsa eline güç almak ister diyecem oda yok .

Yani bir sebep görmedim geri alım çağrısı için firma satısı vs durumlarda.

Ayrıca bu enzim işine cok bel bağladınız farkındayım , ama o iş öyle degil işte , buna ne yeri müsait nede bütçesi.

Kalkıp burdan birde buna bedelli parasımı ödeyeceğiz daha çok kazansın Murat bey diye.

Aşırı hayaliniz sizi yıpratmaya başladı artık , bakın yukarıdaki grafige tekrar 8/9 lar görünmeye başladı sanırım .

Bana 5 sene sonra yüzde 500 değil yüzde 790 verse kazanc olarak ne yazar , hangi bist hissesi yüzde 300/500 vermedi 420 tane içinde son 2 senede ?

Tamemen kendine kazanmaya odaklı bir patron zihniyeti var diyorum kızıyorsun bana

Gel artık pes edip bizim gibi kader de bekle dur derim , en azından hayata daha pozitif bakıyor insan ...

5. Çanağı tamamlayacak, üstüne de cikacak birden ne zaman 20 oldu denilecek.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    3 ay sonraki fiyata bakın derim. O aylık grafiği hiç bi yerine sokup da saklayamazlar. Bu kağıt gidecek ya kopup gidecek ya düşe kalka.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    1 ay önce ihlas 80 krşken orda da aynı muhabbetler dönüyordu, onun aylığıda bugün bununki gibiydi. %65 gitti. Bu da gidecek öyle yada böyle.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    1 ay önce pkart ın aylık grafiğide bununki gibiydi fiyat 23 liraydı, orda da aynı muhabbetler dönüyordu, bugün fiyatı 31 lira. 1 ay sonra bakalım tra nın fiyatına

Sayfa 387/505 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •