Sayfa 389/1000 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

yerel gazetede çıkmış.

alanya da bir banka müdürü.

müşterileri arıyor.

ucuz döviz alacağım ben size paraları getirin.

(galiba Halkbank ın ucuz döviz verdiği gibi)

iş adamları, döviz bürosu sahipleri paraları getiriyor.

100 milyon civarı.

mudur paraları alıp kaçıyor.
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2-3 saat önce izmir'de yakalandı, bankanın içinden bir kadınla birlikte planlamışlar deniyor. Bir şekilde belge vermeden müşterilerden para almayı başarmışlar diye duydum. Ama bankaya kayıt açmamışlar aldıkları paralar için.
    aynısını yaklaşık 15 sene önce yapı kredinin güvenlik görevlisi yapmıştı birilerinden istanbulda bi spekle ortak çalışıyoruz diye herkesten para toplamıştı. ilk topladığı paraları bir sonrakine veriyordu 100 tl aldığı adama 150 tl veriyordu 1 ay sonra duyan para getirmiş duyan para getirmiş bizim enişte o zaman 20.000.000.000 para kaptırmış müdürü 100 milyar esnaf odası başkanı o zamn 2 trilyon para kaptırmış diyorlardı öğretmenler polisler eczacıalr doktorlar küçük esnaf aklınıza hangi meslekten adam gelişrse kaptırmış. o zaman çarptıkalrı para 6 trilyonun üstünde idi bir tür koyunbank yada çiftlik bank gibi
    sonuçta bir süre sonra para kaynağı bitti olay ortaya çıktı adam paraların bir kısmını bir yerelere uçurmuş bulamadılar. yalan olmasın 2-3 yıl arası yattı çıktı. şimdi nerede bilmem ama malı götürmüştü banka güvenlik görevlisi
    bir güvenlikçi bunları yapıyorssa müdür neler yapmaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

yerel gazetede çıkmış.

alanya da bir banka müdürü.

müşterileri arıyor.

ucuz döviz alacağım ben size paraları getirin.

(galiba Halkbank ın ucuz döviz verdiği gibi)

iş adamları, döviz bürosu sahipleri paraları getiriyor.

100 milyon civarı.

mudur paraları alıp kaçıyor.
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Banka müdürüne milyon dolarları kaptırdığına mı üzülsün adının keriz listesinde çıkacağına mı üzülsün fukaram!
    Keriz listesine adını yazdırmasa o da zor, parayı kurtarma umudu da bitecek...
    Zor iş vesselam.....
    bir kısmı utancından yada mal varlığı belli olmasın diye şikayetçi bile olmuyor.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Banka müdürüne milyon dolarları kaptırdığına mı üzülsün adının keriz listesinde çıkacağına mı üzülsün fukaram!
    Keriz listesine adını yazdırmasa o da zor, parayı kurtarma umudu da bitecek...
    Zor iş vesselam.....
    Sülün osman ben kimseyi dolandırmadım.Ben beni dolandırmayı isteyenleri dolandırdım demişti .Dolandırıcılığın kuralı şudur,kurban bir fırsat görecek birilerini ekarte edip öne geçerek o fırsatı herkesten önce değerlendiriyorum sanacak,veya dolandırıcıyı kandırıp dolandırıcının elindeki bir şeyi dolandırıcıyı kandırıp elde etme hevesinde olacak..E birilerini kandırıp ucuza bir işler yapmayı düşünen bir zahmet sonucuna katlansın.Ben olsam bu müdüre ceza vermem,sen devleti dolandırıp öyle ya da devletin dolarlarına sulanacaksın sonra vay beni kandırdılar diyeceksin ))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Dolar başlığında dolardan başka herşey konuşulur oldu.

Dün oto sanayiye arabamın tamir ve bakımı için gittim. fiyatlar şişmiş. yedek parça fiyatları dolar fiyatını fazlasıyla dikkate almış.

neyse yedek parça dükkanında konuşurken kasımda dolar 8-8,5 tl olacak dediler. kesin konuşuyorlar. neyse bugün yan sitenin bahçesinde oturanların yanına katıldım. baktım zam ekonomi konuşuyorlar. onlarda dolar yıl sonuna kadar 8 TL olacak konuşuluyor. bu adamlar sıradan kişiler.
    işyerindede orta yaşlı bir bayan eline ne geçerse dolar euro alıyor . neden diye sordum. dolar asla düşmez çok kısa sürede eli kulağında 7,5-8 tl olacak dedi.

tövbe tövbe ne oluyor. forumda twitterde çevremde herkes 7,5-8-9 tl olacak kasımda demeye başladılar. çok sık duyar oldum.

beklentiler satın alınır gerçekleşince satılır teorisi çöp olacak galiba. bakalım kasım gelince dolar 8 tl olacak mı. bende baya meraklı bekliyorum. kaldı şurda 1,5 ay....
    Bunlar ters indikatördür abi..
    Taksiciler bile ASELSAN konuştu zamanında malûm nerde..
    Doğruluğu denenebilir

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar o ne ,demin yılanoğlunu gördüm gibi.Ezmemişlermiydi bunun başını,bakın benden söylemesi bu yılanoğlu böyle serbestçe cirit atarsa çok adamın şeyine kaçar demedi demeyin ))))Hayır sonra geliyorlar devlete efendim benim şeyime yılanoğlu kaçtı bunu çıkartın,e sen besledin yıllarca,dedik bu yılanoğludur beslemeyin sonra gelir şeyinize kaçar diye dinletemedik ki )))))))))

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: TL dururken dolar ile hareket edecek olursanız kusura bakmayın takkeleri değişiriz.
    değişelim vallah, senin takken benim takkeden kesin daha değerlidir

7. Döviz borclanarak AVM yapanlar tahsil edecekleri TL cinsi kiralar ile borçlarını ödemek için döviz alırlar ise durumları ne olacakmış ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 389/1000 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •