Sayfa 377/1000 ÝlkÝlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,009 - 3,016 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

1. Valla kimse kimse fikrini özgürce soyleyemiyor zencileri hemen ativeriyonuz küfredip ben þimdi yazsam bak iki dakka da piranalar toplanýr onlarý da avlayýp Kanal Ýstanbul'a atacak vakit yok calisiyoz algoritmaydi yazilimdi
     Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    E bizde AKP gibi biat usulü yok,herkes fikrini özgürce söylüyor,fikir ayrýlýklarý falan oluyor,Yoksa akp de olsa herkes reisin aðzýna bakar o ne derse kabul edilir konu kapanýrdý.Ha bu arada kanal istanbul ne oldu ki,yapýyormuyuz sn alexogoldo reis karýþýk sinyaller verince troller bile ne yazacaklarýný bilmiyorlardýr,sizin bilginiz var mý son durumdan.
    Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

2.  Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    biri noktalamalarla o...spu der, öbürü çakma abla der. komik bir kiþilik ya hesapta.. harf espirisi yapar, apla der..

baþlýðýn seviyesinin geldiði yere bak.
    Cümleye büyük harfle baþlayarak bir yerden baþlayabilirsin..

Foruma destek..
    Kendini yontmayý unutma der Zeus....

Alýntý Originally Posted by alexogoldo Yazýyý Oku
    Ýyidir otobancý özledim yav sizi sesiniz te alt sokaktan duyuluyor bakayým dedim [emoji23]kasaptan aldýðýmýz et içinde et fiyatlarý hususunda salavat zinciri kurduk inþallah düþecek o zaman ödemeyi dusunuyoz[emoji41]

Þarbonlu etleri yedirdiler millete.!!
    Gerçi vatandaþ þarbon marbon dinlemez.!!
    Onlarýn dolarlarý varsa bizimde soframýzda et olsunda þarbonlu olsa Ne yazar.!!
    Yaradana gurban.!!
    Atýn ölümü arpadan olsun misali gibi.!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alýntý Originally Posted by kýzýlyýldýz Yazýyý Oku
    bu konu hakkýnda bilgisi olan varmý.

yerel gazetede çýkmýþ.

alanya da bir banka müdürü.

müþterileri arýyor.

ucuz döviz alacaðým ben size paralarý getirin.

(galiba Halkbank ýn ucuz döviz verdiði gibi)

iþ adamlarý, döviz bürosu sahipleri paralarý getiriyor.

100 milyon civarý.

mudur paralarý alýp kaçýyor.
    2-3 saat önce izmir'de yakalandý, bankanýn içinden bir kadýnla birlikte planlamýþlar deniyor. Bir þekilde belge vermeden müþterilerden para almayý baþarmýþlar diye duydum. Ama bankaya kayýt açmamýþlar aldýklarý paralar için.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alýntý Originally Posted by Turnike Yazýyý Oku
    "Your debts, in other words, might be much more difficult to manage if you are getting paid in Turkish lira that are falling in value against the U.S. dollars you owe. At which point, the banks that lent you those dollars might find themselves on the hook for greater losses than they had anticipated. That is why Goldman Sachs thinks Turkish banks could run through all the extra capital they have built up as a buffer if the exchange rate drops from its current level of 6.2 lira per dollar to around 7.1 per dollar.

It seems pretty simple then. Turkey’s government needs to stop the nation’s currency from falling too much farther to keep companies from defaulting on all their dollar debts. That means the government has to increase interest rates quite a bit."

https://www.washingtonpost.com/busin...=.edb1dc57cffe

Ne demek istemiþler burada?

Dolar 6,2 iken sermaye tükeniyor ve 7,1'e kadar ( BASEL 3 standartýyla 2016 yýlýnda getirilen) sermaye koruma tamponu kullanýlýyor. Dolar 7,1 üstünde tampon sermaye de tükeniyor, temerrüde mi düþüyormuþuz, bunun için faizler artmalýymýþ vs. vs.

Konuyu tam bilenler varsa net olarak ne demek istemiþler?
    diyor ki..
    bankalarýn borç olarak verdiði dolarlar, alan kiþilerin tl gelirli olmasý sebebiyle geri ödemede zorluklar yaþanýyor. dolarýn her arttðýnda bu paralarýn dönüþü olmayacak ve bankalar tahminlerinin ötesi zor duruma düþecek. bu durumda hükümetin tl nin deðer kaybýný önlemesi bunun için kur rakamýný daha fazla yükselmemesi için faizlerde biraz artýrýma gitmesi lazým diyor.

6.  Alýntý Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazýyý Oku
    Cümleye büyük harfle baþlayarak bir yerden baþlayabilirsin..

Foruma destek..
    komiklik peþinde koþmayarak daha faydalý olabilirsin belki. bir dene.

7. Literatüre yanlavuk da girmeli...

Nabbýyon yanlavuk..

Forum yancýsý..
    Kendini yontmayý unutma der Zeus....

Alýntý Originally Posted by alexogoldo Yazýyý Oku
    Valla kimse kimse fikrini özgürce soyleyemiyor zencileri hemen ativeriyonuz küfredip ben þimdi yazsam bak iki dakka da piranalar toplanýr onlarý da avlayýp Kanal Ýstanbul'a atacak vakit yok calisiyoz algoritmaydi yazilimdi

Yok yok sen bilgin varsa yaz kimse bir þey demez ,bak fikrin demedim bilgin))) Kanal istanbul ne oldu ki haberin var mý,yapýlacak mý

Sayfa 377/1000 ÝlkÝlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •