Artan

99,00 10 15:28
134,20 10 15:26
178,70 9.97 15:28
375,00 9.97 15:28
1.456,00 9.97 15:23
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:28
520,00 -8.53 15:28
57,05 -6.48 15:28
124,00 -4.62 13:55
92,60 -4.54 15:28
Azalan Hisseler

İşlem

21.593.709.139,75 15:28
20.030.074.625,00 15:28
16.445.808.970,34 15:28
13.025.250.696,50 15:28
12.882.043.505,10 15:28
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

yerel gazetede çıkmış.

alanya da bir banka müdürü.

müşterileri arıyor.

ucuz döviz alacağım ben size paraları getirin.

(galiba Halkbank ın ucuz döviz verdiği gibi)

iş adamları, döviz bürosu sahipleri paraları getiriyor.

100 milyon civarı.

mudur paraları alıp kaçıyor.

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

yerel gazetede çıkmış.

alanya da bir banka müdürü.

müşterileri arıyor.

ucuz döviz alacağım ben size paraları getirin.

(galiba Halkbank ın ucuz döviz verdiği gibi)

iş adamları, döviz bürosu sahipleri paraları getiriyor.

100 milyon civarı.

mudur paraları alıp kaçıyor.
    2-3 saat önce izmir'de yakalandı, bankanın içinden bir kadınla birlikte planlamışlar deniyor. Bir şekilde belge vermeden müşterilerden para almayı başarmışlar diye duydum. Ama bankaya kayıt açmamışlar aldıkları paralar için.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2-3 saat önce izmir'de yakalandı, bankanın içinden bir kadınla birlikte planlamışlar deniyor. Bir şekilde belge vermeden müşterilerden para almayı başarmışlar diye duydum. Ama bankaya kayıt açmamışlar aldıkları paralar için.
    bende böyle duymuştum.

tşk..

bende böyle duymuştum.

tşk..
    E aslında bu bankayla alakalı değil basit dolandırıcılık olmuş bu.Fazla ceza falan almaz bu durumda.Aslında parayı kaptıranlar ziraatten ucuza dolar alacağız diye düşünmüşler.Bu da devleti şeetmeye çalışmak değil mi.Bence salıverin gitsin adamı )))))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E aslında bu bankayla alakalı değil basit dolandırıcılık olmuş bu.Fazla ceza falan almaz bu durumda.Aslında parayı kaptıranlar ziraatten ucuza dolar alacağız diye düşünmüşler.Bu da devleti şeetmeye çalışmak değil mi.Bence salıverin gitsin adamı )))))))
    Guzel duduklemis, valla yakalanmasaymis eyiymis decem de, ahali bana dalacak dolandiriciyi destekliyorsun diye!

Ben de onlara dalacam bu boyle surecek, sonunda basligin kisa copunu ben cekecegim, bugun!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Guzel duduklemis, valla yakalanmasaymis eyiymis decem de, ahali bana dalacak dolandiriciyi destekliyorsun diye!

Ben de onlara dalacam bu boyle surecek, sonunda basligin kisa copunu ben cekecegim, bugun!
    Yo ahali ne derse desin ben bu konuda dolandırıcıyı destekliyorum.Benim duyduğum bu adam banka müdürü,alanyalı.Esnafa el altından ziraatte de halkbank gibi ucuzdan dolar satma operasyonu olacak sizi ben yararlandırırım demiş.Esnaf ta paraları çantalara doldurup buna vermiş.Bu operasyon gizli olacağından hesaba falan açıktan yatmayacak demiş.Millet de alanyalı olduğundan güvenmişler.E bu adam ceza mı alsın şimdi hak mı )))))))))

bende böyle duymuştum.

tşk..
    Bankaların bu para yatırma işlerine önlem alması lazım. Daha karmaşık bir iç denetim olmalı. Para yatırma en az 3 kişinin kayıt kontrolünden geçmeli. Zira bu olay gösteriyor ki teorik olarak bankanın içinde 2 kişi organize olursa ciddi sıkıntı çıkartabilirler.Ama her şeyden önemlisi mudi bankaya gittiğinde cüzdanını ve dekontunu çok iyi kontrol etmeli. Hatta dekontların üzerine cep telefonu ile kontrol edilebilecek kare kod koyulmalı etc...
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankaların bu para yatırma işlerine önlem alması lazım. Daha karmaşık bir iç denetim olmalı. Para yatırma en az 3 kişinin kayıt kontrolünden geçmeli. Zira bu olay gösteriyor ki teorik olarak bankanın içinde 2 kişi organize olursa ciddi sıkıntı çıkartabilirler.Ama her şeyden önemlisi mudi bankaya gittiğinde cüzdanını ve dekontunu çok iyi kontrol etmeli. Hatta dekontların üzerine cep telefonu ile kontrol edilebilecek kare kod koyulmalı etc...
    Dün,büyük mağazalardan birinde bir kadın ürün iade etmeye çalışıyor,ürünü teslim alan çocuk ise ofluyordu,neden diye sordum;abi 3 nüsha kağıt düzenleyip 3 imza alıyoruz dedibankada para yatırmak veya çekmek daha kolay herhalde...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •