Sayfa 39/404 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 305 - 312 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. Rekabet Kurulu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Koç Hissedarları (Koç Holding A.Ş., Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş., Semahat ARSEL, Suna KIRAÇ, Rahmi Mustafa KOÇ, Ömer Mehmet KOÇ, Ali Yıldırım KOÇ) ile Russell Square Holding B.V. tarafından Ingage Digital Pazarlama Hizmetleri A.Ş. üzerinde ortak girişim kurulması işlemine izin verildi.

2. Koçtaş, Perakende Sektöründe 22'İnci Yılını Ankara Panora Mağazası ile Kutladı - Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarını yeni nesil mağazacılık anlayışı ile yenileyip, daha ulaşılabilir olmayı sürdürüyor. Ankara’daki yeni mağazasını müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma noktalarından biri olan Panora AVM’de açan Koçtaş, her bütçeye hitap eden uygun fiyatlı seçenekleriyle, Eryaman, Gordion AVM, Ankamall AVM ve Panora AVM olmak üzere Ankara’daki toplam 4 mağazasında müşterilerine benzersiz alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş, başarılarla dolu 22 yılı geride bıraktıâ€
    Panora mağazasının açılışı sebebiyle görüşlerini aktaran Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Koçtaşâ€™ın ev geliştirme perakendeciliğinin açık ara lider markası konumunda olduğunu belirtti. Özpamukçu: “Panora mağazamızın açılışı aynı zamanda bizim için çok anlamlı bir döneme denk geldi. Koçtaş, tam 22 yıl önce 24 Mayıs 1996 günü perakendeye adım atarak, belki de sektörün bugününü etkileyen çok önemli bir süreci başlattı ve yıllar içinde perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri haline geldi. Koçtaşâ€™ın bugün ulaştığı noktaya baktığımızda, başarılarla dolu 22 yılı geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz†dedi.

3. Koçtaş, Perakende Sektöründe 22'İnci Yılını Ankara Panora Mağazası ile Kutladı - Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarını yeni nesil mağazacılık anlayışı ile yenileyip, daha ulaşılabilir olmayı sürdürüyor. Ankara’daki yeni mağazasını müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma noktalarından biri olan Panora AVM’de açan Koçtaş, her bütçeye hitap eden uygun fiyatlı seçenekleriyle, Eryaman, Gordion AVM, Ankamall AVM ve Panora AVM olmak üzere Ankara’daki toplam 4 mağazasında müşterilerine benzersiz alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş, başarılarla dolu 22 yılı geride bıraktıâ€
    Panora mağazasının açılışı sebebiyle görüşlerini aktaran Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Koçtaşâ€™ın ev geliştirme perakendeciliğinin açık ara lider markası konumunda olduğunu belirtti. Özpamukçu: “Panora mağazamızın açılışı aynı zamanda bizim için çok anlamlı bir döneme denk geldi. Koçtaş, tam 22 yıl önce 24 Mayıs 1996 günü perakendeye adım atarak, belki de sektörün bugününü etkileyen çok önemli bir süreci başlattı ve yıllar içinde perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri haline geldi. Koçtaşâ€™ın bugün ulaştığı noktaya baktığımızda, başarılarla dolu 22 yılı geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz†dedi.

4. Pasta var mi acaba?

Alıntı Originally Posted by mekoker Yazıyı Oku
    KOCHL 13,99 geçildiğinde İKİLİ DİP FORMASYONU ONAYLANACAK ve formasyon hedefi 15.15 TL olacak..
    Teknik Analiz video kanalıma beklerim www.youtube.com/c/mekoker
    P.tesi gördüğü en yüksek değer 15,15 tebrikler.

6. Uzun vadede hep yukarı gitmiş görünüyor. Uzun vadeli trendi devam ederse en yüksek seviyeleri tekrar görebilir diye ben de iki hafta önce portföye ekledim. Hadi hayırlısı.

7. KCHOL Günlük

Hayat hoş gerisi boş

Mayis ayı yabancı net işlemleri :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 39/404 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •