Sayfa 39/74 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
Arama sonucu : 588 madde; 305 - 312 arası.

Konu: TDGYO Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. iyi akşamlar, ben de kendi düşüncemi yazacağım. Bir hissede iyilik melekleri çoksa o hisseden çıkmamam gerektiğini anlıyorum. Biri bu hisse kuruşlara gelecek diyor, biri 1 liradan git şirketin tapusunu verirler diyor ve zarar etmememiz için bizi uyarıyorlar. iyilik melekleri sağolsunlar. Ama gerekçe yok. Ben de genelde bu tip söylemler çoksa hissenin çıkacağı yönünde bir izlenim elde ediyorum. Dedikleri gibi hisse bir miktar düşse de bunu yeni alım fırsatı olarak değerlendireceğim ve ortalama düşüreceğim ama normalde kısa vadeci olmama rağmen zararla satmayacağım. Asla yatırım tavsiyesi değildir kendi düşüncemdir.

2. batık kardeşim evyallah takaslar için,

A1 ilk gün verdiğine çok ama çok pişman olmuşki p.tesi ve salı cuma günkü satışını geri almış, bugünde üzerine 400 bin koymuş süper olmuş bence.
    Yatırım finannsman ve A1 kanka olup tahtayı yakında kaldırmaları benim için süpriz olmaz, ayrıca iş yatırım da var zaten iş yatırım ve yatırım finans zaten yakın akraba bu 3 silahşörler yakında bizi çok keyiflendirebilirler ama YTD...

3. hissekiracı kardeşim her forumda iyilik meleği olur takmayalım biz kafaya onları, bekleyip görelim

luk luk arkadaş gözükmez oldu..çok güveniyordu...terk mi etti yoksa...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5.  Alıntı Originally Posted by HİSSEKİRACI Yazıyı Oku
    iyi akşamlar, ben de kendi düşüncemi yazacağım. Bir hissede iyilik melekleri çoksa o hisseden çıkmamam gerektiğini anlıyorum. Biri bu hisse kuruşlara gelecek diyor, biri 1 liradan git şirketin tapusunu verirler diyor ve zarar etmememiz için bizi uyarıyorlar. iyilik melekleri sağolsunlar. Ama gerekçe yok. Ben de genelde bu tip söylemler çoksa hissenin çıkacağı yönünde bir izlenim elde ediyorum. Dedikleri gibi hisse bir miktar düşse de bunu yeni alım fırsatı olarak değerlendireceğim ve ortalama düşüreceğim ama normalde kısa vadeci olmama rağmen zararla satmayacağım. Asla yatırım tavsiyesi değildir kendi düşüncemdir.
    Gerekce merak ediyorsan batmak uzere halka arz edilen BMEKS'e bakabilirsin.

6. vay,vay ,vay kimse yok ortalıkta .

Arzdan alan ky'ler nerde yahu ?
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

7. batık kardeş, buralarda isen alıcıları yazabilirmisin

8. Arkadaşlar, kap'taki evraklarda, piyasa yapıcılık için atama bildirisi göremedim.
    Bilgisi olan var mı ?
    Henüz ,piyasa yapıcılık anlaşması yapılmamış galiba.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Sayfa 39/74 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •