Sayfa 39/206 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 1643 madde; 305 - 312 arası.

Konu: TEHOL - Tera Yatırım Teknoloji Holding A.Ş.

1. 1,49 dan 1,13 e, İnanamıyorum. Bugünkü işlemlere SPK el koymalıdır. Küçük Yatırımcıyı kumar masasındaymışcasına silkeleyen zihniyet, kodesi boylamalıdır. Boylayacaktır. Boylasın iNŞALLAH...

https://twitter.com/tagokturk/status/919869900860067840
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

2.  Alıntı Originally Posted by Ytdky Yazıyı Oku
    Tabi ki kutmanlar ortaklık var aralarında malı çakmak için Galip den yardım istediler.O da 1.49 göstertip satışa geçti.Ky ucuz lan bu diye atlar ne de olsa.Galip de malı spek diye geçinen bazı puşt yatırımcılar var Twitter dan da bilirsiniz bu ******ları,onlara aldırttıp sattırır. SPK de malı alır.Bi tanesi ile muhabbetim de oldu kendilerini adamdan sayarlar.Milyon tl işlem yaparlar.Ucuzken aldım pahalandı sattım derler.Halbuki pahalı hale onlar getiriyor.Önce alıyorlar sonra şu kişi bu kadar aldı diyorlar, sonra malı cukkalıyorlar ve yaptıkları işleri yatırım olarak lanse ettiriyorlar.Bildiginiz dolandırıcılık bu.Para ile yaptıkları bu hırsızlığa kılıf giydirirler.Ardından bu kişileri ifşa ettiğinizde ise sizi mahkemeye verecem derler.Patrona sor yeminle haberim yok der.Şimdi ucuz diyip atlamayın ekmeğine yağ sürmeyin.Zamanında ben yandım siz yapmayın.2008 yılında kağıt aynı gün taban tabana sonra tavan tavana 2 ye kadar gitti.Ben 1 liradan sattım iki hafta sonra.Kriz demeyin bu kağıt en başta düştü.
    Tecrübe kokan yorumlar..
    Saygılar..

Dediklerine tamamen katılıyorum..

Bu kağıtlar kumar kağıdıdır..
    10 sene sürünür 6 ayda 10 katına gider..

Bu yatırım değildir..Bul karayı al parayıdır..

Mal almadan fiyat yükseltme mal satmadan fiyat düşürme çokyapılır bizim borsamızda..

Tweeter ustat!!! ları konusunda çok haklısınız..

Önceden çeker malı sonradan çıkar şöyle olacak böyle olacak der..

Hisse elbet yüzde 5 10 yapar ama bu arkadaşın malını alırsınız anca..

Sonra da arkadaş çıkar pişmiş pişmiş ya zaten sattı idim ben der..

Mal alışta kazanılır

0.30 1 sene önce mal alan dışında bu tahtada kazanmak artık çok çok zor..

Kimde ne kadar var biliyorlar.

info 354,500 lot açığa satmış.

6. Burası borsa, yani kurtlar sofrası.
    Ben bugün bile bu hisseden al sat yaparak kar ettim.
    Eğer kar edemiyorsan bu işi bırakacaksın dostum.
    1.49 da olur 1.13 de olur.

Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    1,49 dan 1,13 e, İnanamıyorum. Bugünkü işlemlere SPK el koymalıdır. Küçük Yatırımcıyı kumar masasındaymışcasına silkeleyen zihniyet, kodesi boylamalıdır. Boylayacaktır. Boylasın iNŞALLAH...

https://twitter.com/tagokturk/status/919869900860067840

8. 2006 dan bu yana aynı tas aynı hamam
    yatırım ortaklığında yapamadıklarını gmenkule geçip itelediler..
    bu kağıt 4 küsürları ömrü boyunca görmemiştir.. o fiyat bedelliler ve sermaye azaltımı karşılığında otomatik gözükür..
    2.86 yı görüp tekrar geldiği yere geri dönmüştür.. 0.22 kuruşa kadar basılmıştır. hemde global ile aynı fiata çekildiler.
    tahtaya bulaşan grubu duman ettiler..
    önce bu şirketmidir ona bakın
    ne iş yapar ona bakın
    denizli çöplüğünde kıytırık avm
    3 blok inşaat ( 6blok diye hesaplanmış amaaaaa)
    2 blok ofis projesi ( 2017 de teslim edilip hayata geçirilecekti pehhhhh)
    bir tek bilançoda kar açıklamıştır oda kendi içinde ne muammalar...
    orda malı kitleyip 2008 dem bu yana 0.30 kuruşlarda beklettiler..
    bu sene kalktı son hali bu...

Sayfa 39/206 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •