Sayfa 39/268 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 2143 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1. Yarından itibaren düşüş trendi devam edecek sadece bunu söylüyorum(tepkiler olacaktır ama satışla karşılanacaktır göreceksiniz...(yuh artık yeter dedirtecektir...)...Verdiğini kesinlikle geri alan bir hisse bu,ben ne spek'im ne de algı yaratıyorum,sadece yeni almak isteyenlere temkinli olun diyorum,hisse bağırıyor ben düşecem diye,kimseye de alın veya satın demiyorum,herkesin aklı var...En azından bazıları gibi hisse pazarlamıyorum burada...Hisse zirvesini yaptı ve Beklenti bitti...düşüş trendine çoktan girdi...12.7X seviyesi önemli(Bu seviyede dahi hala %100 kar'da olduklarını unutmayınız...İsteyene mal vermeye devam eder...eğer kırılırsa aşağıda 11.9X-12.15 var...20+ üstü fiyatlar için en az 2-3 yıl beklemeniz gerekiyor...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Perception Yazıyı Oku
    Yarından itibaren düşüş trendi devam edecek sadece bunu söylüyorum(tepkiler olacaktır ama satışla karşılanacaktır göreceksiniz...(yuh artık yeter dedirtecektir...)...Verdiğini kesinlikle geri alan bir hisse bu,ben ne spek'im ne de algı yaratıyorum,sadece yeni almak isteyenlere temkinli olun diyorum,hisse bağırıyor ben düşecem diye,kimseye de alın veya satın demiyorum,herkesin aklı var...En azından bazıları gibi hisse pazarlamıyorum burada...Hisse zirvesini yaptı ve Beklenti bitti...düşüş trendine çoktan girdi...12.7X seviyesi önemli(Bu seviyede dahi hala %100 kar'da olduklarını unutmayınız...İsteyene mal vermeye devam eder...eğer kırılırsa aşağıda 11.9X-12.15 var...20+ üstü fiyatlar için en az 2-3 yıl beklemeniz gerekiyor...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beklenti neydi? Ogrenmek isterim. Cahilim de?

3. 2 ayda doçe 1.556 mio lot aldı
    Doçe o kadar salakki bu kadar malı 12.5 maliyetle aldı ve hiç satmıyor
    Masleseg biz yabancı dan daha akıllıyız
    Yarın herkes satsın doçe alır
    Doçe niçin alıyor bunu düşündünüzmü

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Valla sen ne dersen de . Savaş yada genel endeks çöküşü olmazsa ( bunlar olursa hepsi düşer zaten . Kimse çıkıp ben demiştim demesin) öyle 2 3 yil değil. En gec 1 yıl içinde 20 yi görürüz. Kimse mal pazarliyor demesin bunlar tamamen kendi fikrim ve hisseye olan inancimdir. Herkes kendi kararini kendi verir. Kimsenin kaybindan yada kazancindan benim cebime 1 kuruş girmezde çıkmazda. Ha bu arada hisse düşerse 10 11 aralığına portföyümun yarısı bundandi tamamini asuzuya ceviririm. Daha önce iki kere verdiğini çok hızlı geri aldı diye söyleniyor. Dogrudur da, kardesim bu cekirge bir ziplar iki ziplar .....

https://m.yeniakit.com.tr/haber/kocu...ne-984425.html

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kose_yasin Yazıyı Oku
    https://m.yeniakit.com.tr/haber/kocu...ne-984425.html

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence İnan kıraçin sağlık sorunları bahane. Fabrikada kendi mi çalışacak da sağlık sorunlarını bahane ediyor. Bana göre sebep nakit durumu. Ama karsanin direkt olmasa da dolaylı olarak bu grupta yer alacağına inanıyorum. Çünkü pil konusunda bir hayli yol katetti. TOGG'un bu tecrübeden kesinlikle faydalanması lazım.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

7.  Alıntı Originally Posted by hevren33 Yazıyı Oku
    Beklenti neydi? Ogrenmek isterim. Cahilim de?
    Arkadaşa bende selzenişte bulunuyorum ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hisseye dikkat edin eliniz yanmasını farklı dile getiriyor.
    Ben hissede mal toplama görüyorum hareketleri. Birçok hisse tarihi zirvelerinin çok üstünde işlem görüyor. Bu daha tarihi zirvelere yeni geldi.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

8. Karsan, pili bmw den aliyordu, anlasma yaptiydi....

Sayfa 39/268 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •