şirket el değiştirdi.hisseler zaman içinde çok daha iy yerlerde olacak.Batacak falan gibi olgular geride kaldı.gözaltından ne zaman cıkar veya cıkarmı bilmiyorum ama 2 sene içinde çok farklı yerlerde olmasını beklerim ,kim dayanır dayanmaz o kişisel bir sorun ve tercihtir.tv de reklamlarını görene kadar devam.bazen gerçekler kagıt üstünde yazmayabilir.Kimin aldığı önemli tabiki ama bunu bazen bilemeyebiliriz.
Mazisi çok iyi olmayabilir fakat ben şirkette bazı değişimler yaşandığını düşünmekteyim.
Özellikle besni yatırımından sonra daha iyi yerlere geleceği konusunda fikrim sabit. Tabi yönetim şeffaf ve adil davranmaya devam ettiği sürece.
Son çeyrek raporlarında zaten büyük bir sıçrama yaptığı görülüyor. Gelen karın büyük çoğunluğu faaliyetten gelmekte.
İhracat konusunu sıkı tutarlarsa bir dardanel olmaması için bir engel yok benim gözümde
Kasadaki parayı da büyük ortakların mallarını almak için onlara aktardıklarına göre bakalım nerede bitecek bu hikaye.
Alt pazarın kötü tarafı hisse gün içi yükselse hatta tavan be olsa satamıyorsun ertesi gün eksi yada tabandan bile açabiliyor
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri