Sayfa 39/56 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
Arama sonucu : 441 madde; 305 - 312 arası.

Konu: KUŞ Cafe

1. Mesela 80 lerin sonu 90 larda da OZON deliği safsatası vardı.
    İşte her akşam haberlerde 640*480 çözünürlükde kutuplar haritası üzerinde kocaman bir delik falan..elle çizilmiş haa herhangi bi bilimsel zamazingo deel..
    delin di delinecek..ohhh bize uzak ..
    ama ya iskandinavyadakiler..falan..vah vahh
    o delik sağa sola kayıyor küçülüyor büyüyor falan bizde bi korku bi ümit içinde gidip geliyorduk..

türkiye istanbul beylerbeyinde deodorat falan kullandığımızda hemen kutuplara gidip deliği büyüteceğinden endişe ediyorduk kullanmayıp insanlık görevimizi yerine getiriyorduk falan..

çünkü ozon deliği bu hızla büyümeye devam ederse güneşin zararı ışınları 20 sene içinde insanlığı bitirecek noktaya gelecek idi..
    zaten dinazorlarda bu yüz...
    yok yok onların kafasına göktaşı düşmüş idi..

Muahahaha. O ozonun da ben cok kavgasini ettim. Ama harbiden vardi o.

Benim komplo teorilerim bunlardir.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O cakma virus yoktu zaten. Siradan bir influenza virusu. Onu notersiz sahitsiz posta ile oy yollayabilmek icin icat etmisti ABD demokratlari. Butun duyaya da korku pomplaladilar amaclarina ulasmak icin, ozellikle de sahit imzasini kaldirabilmek icin. Islevini gordugune gore simdi piyasadan cekilecek.

Tam bitmemis olabilir yanliz, kuresel isinma geyigi ile ilgili yeterince data toplamamislarsa. Ne zaman "2020'de dunya denizleri 1 km indi, sicaklik 90 derece dustu" diyen makaleler gorursek yeterince datayi toplamislardir demek. Puff olur korona.

Hep-B mesela. HIV'den 700 kat daha bulasici. Salyadan da geciyor. Onlari onler. Iyidir yani Sise'nin seyi.
    Komplo teorisi olur olmaz...

Komunist tech sirketleri ne yapalim da hem karliligimizi artiralim hem Trumptan kurtulalim diye dusundu...

Bill & Melinda Gates Foundation 2016'da virus simulasyonu yapmisti. Bunu deneyelim dediler, koronayi saldilar. Gates Foundation Dunya Saglik Geyigi'nin en buyuk bagiscisi. 2019'da 1 milyar dolar bagislamis. Tammam, alt yapi hazirdi. Geyigin basindaki cikti yok %70 olum orani, yok bakinca bile bulasiyor gibi seyleri yaydi. Gay medya da ustune giti...

Ohhh... al sana Pengagon'dan 20 milyar dolarlik bulut ihalesi kapti Microsoft'un Azure'u. Arada Trump'tan da kurtuluyorlar iste.

Hep Big Pharma degil. Bu sefer de Big Tech koydu dunyaya.

Yahu kagida bir caktim 17.32'den, 4 gundur ayni yerde donuyor. Yok baska malim burdan verecek. Dusersen yerine koyarim. Yurru ulen domuz kusu.

5. National geographic düzenli alırım..
    Gizli gündemi takip etmek için TR deki en iyi yayınlarından birisi..

Mesela martta olay patladı NİSAN da ben devasa bi pandemi dosyası beklerken karbon salınımı ve küresel ısınma zamazingosu çıktı..
    Haydaa ne alaka..
    Mesela 2 ay evvelki sayıda da robotlar falan anlatılırken sayfaya şöyle bi baktım covid sürecinde robotun önemi olsa makalenin başlığı daha iyi olacak idi..
    covid bize robotları öğretmiş..
    aman çok şeker şeymiş falan..

Nasd** covid öncesi zirvesinin yüzde 20 üstüne tırmandı
    hayrola?
    bitcoin yeniden gidiyo..
    ne iş..

İspatlanamayan şey komplo teorisi imişşş dee cart curt..

2009..
    Davos falan dı sanırım..
    Şahenk çıkardılar..Karlı bi manzara falan önde tanrı ile bizzat konuşma şerefine erişmiş hallerde gibi bir muhabir kız..
    Efendim ne gibi önlemler aldınız falan..
    Şahenk ağzından kaçırdı
    2007 de ABD li dostlarımız bize bu krizi önceden haber vermişlerdi ona göre önlemlerimizi aldık dedi..
    Tanrı ile konuştuğunu sanan muhabir kızın bütün inancı yerle bir oldu..Tanrı sandığı adamın da birileri kulağına bişiler fısıldıyordu çünkü..
    Ha nee falan oldu ama usta muhabir hemen toparlandı..
    Üzerine gitmedi..
    Tanrı da hemen döndü yani işaretler alıyorduk a falan getirdi..

Aynı şahenk 2014 kasımda 4 dolar hisse başı fiyatla garan sattı

Şimdi 3 tane daha garanti alabilir yine de para kalır cebine..

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Paramın yarısı migrosta yarısı tavdaydı. Birbirini hatch etsin diye yaptım, ve mgrosun bilançosu çok iyi gelmişti. Mgros'a dikkat onun zamanı geliyor artk...
    Bunu da öne alalım...

Gitti geldi yine 17.32'ye. Kenenin 19'un altinda baska mali yok. 800K almisti, verdi hepsini. Daha satiyorsa yukardan yedikleridir.

Gitti geldi yine 17.32'ye. Kenenin 19'un altinda baska mali yok. 800K almisti, verdi hepsini. Daha satiyorsa yukardan yedikleridir.

vur atık yukarı tam sırası yeri geldi artık hadi be

Sayfa 39/56 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •