Sayfa 39/380 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Bol kazançlar eski dostlar

Adel evet cok süründürdü lakin nereye gideceğini biliyorsan beklemek bir şarkı oluyor.
    Borsadan bizler kopamayız..
    İşte yeni sayılır Şekerbankun gayrimenkulu segyo yu aldım Araplar Şekerbankı alırsa bu kanal istanbulu ve yeni kent yatırımlarını segyo üzerinden yaparlar diye..
    Bir de yeni işte Tınaztepe sağlık TNZPT diye bir hisseyi bugunlerde alıyorum arsa işleri tesvik işleri
    belki havayolları bugun 44 lira yarın 355 lira kimbilir seneye 444 lira..
    Bizim gibiler borsadan kopamaz.

Bol bol kazançlar diliyorum.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bol kazançlar eski dostlar

Adel evet cok süründürdü lakin nereye gideceğini biliyorsan beklemek bir şarkı oluyor.
    Borsadan bizler kopamayız..
    İşte yeni sayılır Şekerbankun gayrimenkulu segyo yu aldım Araplar Şekerbankı alırsa bu kanal istanbulu ve yeni kent yatırımlarını segyo üzerinden yaparlar diye..
    Bir de yeni işte Tınaztepe sağlık TNZPT diye bir hisseyi bugunlerde alıyorum arsa işleri tesvik işleri
    belki havayolları bugun 44 lira yarın 355 lira kimbilir seneye 444 lira..
    Bizim gibiler borsadan kopamaz.

Bol bol kazançlar diliyorum.
    dostum dikkatimi çekiyor hep arsası olan hisseleri seçiyorsun... analizlerin güzel...ben sana başarılar diliyorum..ben de son bir yıldır enerji hisselerini seviyorum...enerji ile bağlantı kurmuş hisselerin geleceğini güzel görüyorum..ülkemiz geçen yıl fosil yakıtlara 97 milyar dolar ödedi...her yıl bu miktar gittikçe artıyor...işte cari açığımızın da en büyük nedeni bu fosil yakıtlardır..paris iklim anlaşması ile artık fosil yakıtların sonu geliyor...fosil yakıtların yerine yenilenebilir enerji ikame edilecek..o yüzden de yenilenebilir enerji alanına devasa yatırımlar yapılması gerekiyor..bu işler ile uğraşacak şirketler her yıl kat be kat büyüyecek...bu yüzden brlsm dedim..bu yüzden kocaer dedim..bu yüzden atatp diyorum...

her babayiğitin bir yoğurt yiyişi varmış diyorlar.... gerisi de nasiptir diyorum...son bir iki yılda gerçekten de bu alana yatırım yapan yatırımcılar milyonerler külübüne girdiler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Hayırlısı sn keko
    İşte hep 1 e 100 kat gidecek hisseler pesindeyiz.
    Adel oyleydi oldu . Şimdi segyo ve TNZPT de bunun pesindeyiz.

Enerji olayında cılgınca bir yukseliş oldu bu yerini bilinçli bir ayrışma ile devam edecektir.
    DRes denizüstü rüzgar santralleri den elektrik üretip elektrohidroliz ile hidrojen üretimi bu enerji işlerinin esas olayı olacaktır.
    DRes yani deniz üstü rüzgar enerji santrallerğ karaya göre cok daha devasa boyutlarda ve 3 kat daha verimli. Burdan elde edilecek elektrik deniz suyundan hidrojen üretiminde kullanılacak gelecegin yakıtı hidrojende pazarda petrolün yerinşi alacaktır.
    Herkes savunma sanayi derken biz adel kalem dedik temettü lerle 1 e 200 oldu..
    Şimdi millet yine savunma sanayi vs diyor ancak eldeki veriler sağlık ve sağlık turizmi diyor verilere göre sağlık turuzmı savunma sanayine tur bindirmiş.
    İşte enejide de olay bence Dresler ve hidrojen üretimidir.

Bol bol kazançlar dilerim..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4. Tatilde de olsak borsadan kopamıyoruz.sevgili acemsahin adelde emeği büyük 390 dan gemiye binmistik bizde. Geç keşfettik. Az önce tinaztepede bende yerimi aldım.sevgili acemsah birşey görmese yazmaz

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Hayırlısı sn keko
    İşte hep 1 e 100 kat gidecek hisseler pesindeyiz.
    Adel oyleydi oldu . Şimdi segyo ve TNZPT de bunun pesindeyiz.

Enerji olayında cılgınca bir yukseliş oldu bu yerini bilinçli bir ayrışma ile devam edecektir.
    DRes denizüstü rüzgar santralleri den elektrik üretip elektrohidroliz ile hidrojen üretimi bu enerji işlerinin esas olayı olacaktır.
    DRes yani deniz üstü rüzgar enerji santrallerğ karaya göre cok daha devasa boyutlarda ve 3 kat daha verimli. Burdan elde edilecek elektrik deniz suyundan hidrojen üretiminde kullanılacak gelecegin yakıtı hidrojende pazarda petrolün yerinşi alacaktır.
    Herkes savunma sanayi derken biz adel kalem dedik temettü lerle 1 e 200 oldu..
    Şimdi millet yine savunma sanayi vs diyor ancak eldeki veriler sağlık ve sağlık turizmi diyor verilere göre sağlık turuzmı savunma sanayine tur bindirmiş.
    İşte enejide de olay bence Dresler ve hidrojen üretimidir.

Bol bol kazançlar dilerim..
    dresler üretimi ülkemizde yapabilecek şirketler var mı bilmiyorum..ama ges ve diğer yenilenebilir enerji işlerini yapabilen çok şirketimiz var..bir de dünya ısınıyor bence ısıdan enerji üretilmesi daha mantıklı...dünya iklimi açısından daha olumlu görüyorum...hidrojeni pek incelemedim ama taşıması ve depolanması ve üretimi çok zor bir enerji türü olduğunu biliyorum...çünkü gaz hidrojeni sıvıya dönüştürmek için çok yüksek basınçlara maruz bırakılması lazım...

sağlık turizmi iyidir tabi önü açılırsa..ben de özel bir hastanede çalışıyorum ...ıraktan gelmek isteyen hastalara gümrüklerde çok sorun çıkarıyorlar...bizim batmanda eskiden yurtdışından kabaca 100 hasta gelebiliyorsa bu gün 10-20 hasta ancak gelebiliyor....ama batı illerinde durum nedir bilmiyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. İzmire genelde estetik ve saç ektirmeye geliyorlar.

7. Yine devre kestik ve en düşüğünden kapadık maalesef.
    Yarın döndü döndü dönmedi ben onu döndüreceğim.

Şaka bir yana, yarın yukarıya sert bir şekilde 3. dalganın başlamasını bekliyorum son bir ümitle

Zirveden %15 düşmüş olduk. Hızlı giden atın teyzeği misali gibi oldu, sıçtı sıvadı son iki günde atatp

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir de teknik grafiğe bakan yatırımcılar atatp nin zaten bu yılın ocak ayında 33,50 tl yi görmüştü..dolar bazında ise zirvelerinden bayağı aşağıdadır...dediğim gibi ben bu hisseden çok olumluyum..eğer bazı arkadaşların arada bir dile getirdiği miatk ya benzemeye başlarsa süper olur...piyasanın ne yapacağı belli değil..tek bildiğim piyasa hikayesi olan hisseye temel ederinin çok üzerinde fiyatlar biçebiliyor...
    Bu sene değil geçen sene ocakta dostum.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 39/380 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •