Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 39/109 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn.Tertip,siz nasil okuyorsunuz bu olumsuz gelismeyi?

2.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Sn.Tertip,siz nasil okuyorsunuz bu olumsuz gelismeyi?
    *Sayin Taylan, benim gorusum su,
    2018 Belediye Butcesi icinden Kanal Ankara icin 270 Milyon TL ayrildi. Bunun 150 Milyonu Kent Estetigine, 120 Milyonu ise Fen Isleri Dairesine verildi. Belediye Butcesi cocuk oyuncagi degil, olmayacak seyler icin bu kadar para ayrilmaz. Benim gorusum Kanal Ankara Projesi devam edecektir. Her ne kadar gece otobus bekleyen, oncelikleri farkli , gunluk yasam mucadelesi veren Ankaralilar icin bu Kanal Ankara bir sey ifade etmese bile , bu proje bozkirin ortasinda toz toprak icinde kalan Ankara icin guzel bir gerdanliktir.
    Ben firmalar degissede bu projenin devam edecegine inaniyorum. Kaldiki Sayin Gulbay in haberinde iptal degil, iptal edildigine dair iddia olarak haber geciyor. Ben Gulbayin haber alma kaynaklarinin saglamligina guveniyorum,ama bu haber belirtildigi gibi sadece bir iddia olarak kalacak. Poliyanlacilik oynamak istemem, pembe gozluklerlede Kanal Ankara Projesine bakmiyorum, ama her turlu negatif haberlere ragmen sonunda Karatas ve Yakupabdal da hem imar gececek hemde Kanal Ankara Projesi hayata gececektir.
    Dunyadaki her sehrin kendine ozgu bazi simgeleri olmali, Paris Eyfel Kulesi gibi. Kanal Ankara da oyle bir calisma olacak.

3. Butcede proje icin kaynak ayrilmis diye bir paylasim oldu Ender bey ama butcenin gokcek tarafindan hazirlandigi ve komisyonda revize edilebilecegindende bahsedilmisti.Ondan sonrada bu haber cikti.Tam birseyler oluyor derken bu tur haberler rahatsiz edici oluyor.Umit ediyorum ki Ankarayi yonetecek olan belediye baskanida sizin gibi dusunuyordur.Hersey kanal projesinden ibaret degil ama bu da bolgeye deger katacak ve gelismeleri hizlandiracak bir adimdi.Paylasimiz icin tesekkurler.

4. Değerli forum üyeleri, bu gün ihale bekleme süresinin son günü. Her kes elinden geldiğince şu an itibariyle Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını ve fen işlerini arayarak Ankara Boğaz ihalesi imza protokolünün ne olduğunu sorsun. Birlikten kuvvet doğar, hep birlikte baskı yaparsak geri adım attırabilir miyiz? Aynı zamanda bu proje Ak Partinin seçim vaadi. Ayrıca Sonsöz Gazetesinin ''Ankara Boğazı Hayal Mi Olacak?'' başlığıyla manşetten verdiği haberin linkini sizlerle paylaşıyorum.Selamlar

http://sonsoz.com.tr/wp-content/uplo...Z-STANDART.pdf

5. ihale ıptal....
    kanalı bahane edıp arsa fıyatlarını yukseltıp satanlar karda
    alanlar ıse zararda
    spekulasyon yapanda,spekulasyona ızın verende beledıye

Bır zamanlar Gokcege yakın Bezcı ınsaat vb.muteahıtler ıle eskısehır yolu 50.km ye gıttı..Kırac topraklar Parise döndü..

Beledıyelere yakın muteahıtlerı ınsaat fırmalarını ızleyıp oyle yatırım yapmak gerek !!!

6. Sayın gülbay emeğinize sağlık.
    Herkes elinden geleni yaptı ama sonucu degiştiremedi.Benim önerim sizin belediyede tanıdıgınız varsa başkandan bir randevü talep etsenizde muhtarlarıda alıp görüşsek sorunları anlatsak belki etkili olabilir.
    şimdiden teşekkür ederim.

7. Arkadaşlar herkes cimere yazsın böyle bir projeyi yeni başkan kendi kararıyla iptal edemez muhakkak tepelerden destek aldı bi şekilde, burası Muz Cumhuriyetimi kardeşim sen mega proje diye ortaya proje koy seçim kazan sonra kafana göre iptal et geçen hafta 2018 bütçesini açıklayanlar kimdi??? Gerekirse protesto edelim ama benim gördüğüm bölgede bu işlerle uğraşan, taşın altına elini koyan kesim %10 u geçmez diğerleri armut piş ağzıma düş modundalar...

8. Saygı değer forum üyeleri;

Ekap tarafından ihaleyi alan şirkete gönderilen yazıyı defalarca okudum, ihale iptalinde ince bir detay var, ihale kapsamında yapılacak harcamaların daha öncelikli ve elzem projelere harcanması hususu deniyor, burada demiyoki biz projeyi iptal ettik...Geçen hafta 2018 bütçesinde 270 milyon kanal ankaraya ayrılmadımı??? ihaleyi alan firma ihaleyi ne kadara aldı sanki...Benim görüşüm ihale iptali için yazılan bir yazı bu sadece sizce???(önümüzdeki hafta herşey açıklığa kavuşur) durmak yok hakkımızı aramaya devam...

Sayfa 39/109 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •