Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Yukarda sayın yöneticimiz saygıdiğer medwig bey
    Ne yazmış
    Yetkililer çözüm arıyo diye

Ben trollere de acıyorum,onca siteye giriyorsun yazıyorsun,twıtter şu bu onca laf ediyorsun atıyorsun tutuyorsun sonra böyle basit bir soruda bile kaşın dur .

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ankara büyükelçilere alternatif çözüm arıyor: Yetkililer
    Yazıyorum yazıyorum, siliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yahu amerikan büyükelçisi daha gelmemiş bile.madem beni taburcu edeceksiniz gelmiyorum kardeşim dese ne yapacağız))))

İlla gel biz seni sınırdışı edeceğiz mi denecek anlamadık ki,diplomasi işleri zor,öyle persona non grada sın dedin mi dedin.E adam da sana derse,onca borç var,adamlara sermaye getirin falan diyoruz,ama büyükelçilerin hepsini paketlemişiz,yahu aslında vatandaşı olmasan eğlenceli memleket.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,489
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Görüşmeden sonra ortak bir basın açıklamasıyla ERKEN SEÇİM KARARI ALDIK derlerse piyasa bunu coşkuyla mı yoksa üzüntüyle mi karşılar ? Her zaman Sn. Cumhurbaşkanı , bahçeli' nin evine giderdi. Bu kez '' Sn.Cumhurbaşkanı MHP lideri Bahçeliyi saat 14 de kabul edecek '' diye çok resmi bir açıklama geldi. Hayır olsun diyelim.
    Bi mok işledik nasıl düzelteceğiz diye çağırmıştır mutlaka...Seçim kararını açıklayamazlar bu vaziyete.

7. mesaj alintisini yapamadim geride soran arkadaş demrede balıkçılık yapıyorum kilo 25 ile 30 dan satarım balığu toptan hale satarım eskiden orfoz sinarit çıkardı o kalmadı meslek bu
    Bence hava bozacak ve bu dolar çok daha ileti gidecek bir arkadaş dolarını satma demişti banyo kapısı almak için satacağım kapı kapanmıyor sert poyraz yediği için şişmiş yamuk yumuk olmuş 75 doları gitti kaldı 825 elde bunu biraz tutacağım 3 belki4 ay maliyet 9 dam alınca yazdım ben.net insanım yamuk yumuk alevere dalavere yan insanla yan insanlarla işim olmaz aynı masayada oturmam aslında devlet köpek balığı avını serbest bıraksa çok para kazanırım ama avı yasak yoksa 1 ile 1.5 ton geliyor 15 tl den gitse 22.500 TL para eder 1 yık yeter bana
    Yılda 1 adet av izni çıksa keşke ama imkansız gibi yoksa takım taklavat ve malzeme ve uygun kayığım var yasak olduğu için cezası 82.000 TL civarı o yüzden aklımdan geçirmiyorum avını yapmayı yoksa köpek bakışırsın bildiğimiz balık gibi davranan bir balık

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yukarda sayın yöneticimiz saygıdiğer medwig bey
    Ne yazmış
    Yetkililer çözüm arıyo diye
    Çok yetkili abiler görüşecek.

Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz