Sayfa 391/651 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Bimeks hissesinde uzun süredir olanlar bilir, ben de o uzun süredir bu hissenin çarptıklarındanım. 1.60 gibi alıp sonra 80 kuruştan %90'ınını sattım ve Anel Telekom’a girdim. Anel Telekoma girdiğim gün Anel Telekomda gözaltı pazarına düştü. Yani yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Bimeks bir gün düzelir diye o yüzde 10'luk payımı hep beklettim. Bugün de sizin gibi bekliyorum. Twitterda #anelt ve #bimeks taglarında görürsünüz beni. Kullanıcı adım "Anel Telekom ve Bimeks" Akgiray hisse 1.20 lerdeyken maynette ve hissenette yaptığımız bütün yorumları sildi. Devleti yönetenler belki yatırımcıyı düşünerek Akgiraya yardımcı olabilirler. Tek umut şimdilik bu bence. Ytd

2. Hürriyet haberi öyle bir yapmışki sanki iflası şirket kendi istemiş?. Adamın birisi 100 bin TL. Tahvil alacağına karşılık dava açmış. Fakat ne hikmetse 100 bin TL. alacağı için şirketin iflasını da istemiş. Çok kızmış yani adamımız!...

Öte tarafta da 95 milyon alacağı olan diğer tahvil alacaklılarda bir yılı geri ödemesiz, beş yıla yayılan ödeme planına razı olmuşlar. Aynı şekilde 300 milyona yakın alacağı olan bankalarda bu plana razı olup yapılandırmayı kabul etmiş, saf çocuklar!...

İşin en tuhaf tarafı da bütün bu haberlere rağmen birileri de hala satılan hisseleri almaya devam ediyor!...

Forumlarda da elinde benzin bidonuyla gezen sözüm ona yatırımcılar haberi yaymak için birbiriyle yarış halindeler... Duymayan kalması. Haaa!..

Film gibi değil mi??...ytd..

3. ANEL TELEKOM VE BIMEKS (@Aneltzede) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/Aneltzede?s=09

4. Biz kendi aramızda bu parayı toplar öderiz sorun olmaz mahkeme 100 bin lira için koca bir şirketin iflasını verecek değil ya

5.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Biz kendi aramızda bu parayı toplar öderiz sorun olmaz mahkeme 100 bin lira için koca bir şirketin iflasını verecek değil ya
    Çok yanlış bir düşünce
    Bundan 1 yıl kadar önce paylaşmıştım belki hatırlarsınız Sn Alical
    Tekrar hatırlatayım
    Benzer şeyler Skplc dede yaşanmış,şirkete haciz geldiği foruma düşmüştü (bu haciz değil iflas talebi)
    Şkplc dede rakamın küçük olmasından dolayı umursamayanlar,sizin gibi alaycı yaklaşanlar olmuştu
    Ama süreç iflasla sonuçlanmıştı
    Rakamın küçük olması daha büyük sorundur şöyle ki:100.000 TL yi ödeyemiyecek kadar bitmiş şirket
    Sırf psikolojik etkisini (diğer alacaklıların üzerindeki olumsuz algısını)bertaraf etmek için bile 100.000 tl ödenirdi ama demek ki buna bile imkanları yok yada inceldiği yerden kopsun diyorlar

Ayrıca Sn Alical
    Geçen sene sürekli "bu şirket hakkında haciz haberi hiç duymadık,demek ki iyi kötü idare ediyorlar" dediğimi hatırlarsınız belki
    Artık duyduk...
    Artık filmin sonuna yaklaşıyoruz demekki

Bu olaydan öğrendiğim gerçek:Alacaklılar alacaklarına karşılık haciz başlatmadılar hiç..Yada ben/biz duymadık..Belki de haciz edebilecek birşey olmadığındandır..
    Direk iflas aşamasına geçti alacaklı

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. Tedarikçi ve bankalar ne yapacak

7. Diğer alacaklılarında psikolojik olarak etkilenip iflas davası açmaları muhtemeldir...
    Şirketin süreci iyi yönetmesi gerekiyor ki diğer alacaklılar paniklemesinler...
    Ama bugüne kadar edindiğim tecrübeler filmin sonuna çok yaklaştığımızı bana düşündürtüyor...
    Olayı finansal açıdan değerlendirdiğim,hukuki kısmına hiç girmediğim gözlerden kaçmamalı...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Diğer alacaklılarında psikolojik olarak etkilenip iflas davası açmaları muhtemeldir...
    Şirketin süreci iyi yönetmesi gerekiyor ki diğer alacaklılar paniklemesinler...
    Ama bugüne kadar edindiğim tecrübeler filmin sonuna çok yaklaştığımızı bana düşündürtüyor...
    Olayı finansal açıdan değerlendirdiğim,hukuki kısmına hiç girmediğim gözlerden kaçmamalı...

saygılar/başarılar
    Şekerpiliç kötü bir örnek evet. Lakin Banvit’de iyi bir örnek. Yarın öbür gün bulutlar dağılır ve güzel şeyler olursa bu haberler çabuk unutulur. Satıp gitmek isteyeni de tutan yok. Ytd.

Sayfa 391/651 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •