Sayfa 393/907 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    At sahibine göre kişner derler ya hani bu sipekleride öyle hepsi beraber ne kadar süzme olduklarını gösteriyor ki sahipleri zaten süzmenin cilalanmışı dünyaya malolmuş dünya tanıyor..Endexs yüz elli bin olmuş tık yok ama azcık (-) eksi yapmaya dursun enaz 5-10 kademe aşağı veriyorlar hemde yüklüce yüz yok meşin gibi olmuş utanma arlanma haya etme gibi duyguları olmadığı gibi Allah korkularıda yok o halde vicdanlarını sorgulamayada gerek yok ..Allah bu zalimlerden bizleri kurtarsın İnşallah...
    Bu atın sahibi yok. üzerinde sadece at sinekleri var..

2. Bu endeks de 1,22 lerde hısse olur mu?

3. [QUOTE=Mercury.59;5061552]Bu endeks de 1,22 lerde hısse olur
    adi ihlas ise olur

4. İş insanları bazan zor günler geçirebilir anlarım örnek: Yeşil holding,Ygyo,Yyapı şirketlerinin sahibi Engin Yeşil gibi ama adam mert,dürüt,namuslu ve itibar sahibi biridir işlerini düzeltti şimdi şirket hisselerine dolaysıylada yatırımcısına sahip çıkıyor kendilerini tebrik ediyor,kutluyorum..
    Diğer taraftan Mücahit Ahmet Ören gibi bir soyguncu,hırsız,dolandırıcı,yatırımcılarını yıllardır mağdur eden vukuatlı itibarsız bir iş insanı hertürlü alavere dalavere adamda mevcut sürekli ceplerini doldurma peşinde sadece vatandaştan değil devlettende çalıyor inanmıyorsanız şirketlerinin fiyatlarına aralarında fiyat farklılıklarına şirket hisselerin fiyat hareketliliklerine nasıl oynandığına bir bakın Allah aşkına ihgyo da bedelli yaptı beşyüz milyon indirdi cebine ihyay,ihevaletleri vb gibi hie fiyatları oldukları yerde dura neyse sürekli aşağı baskı yapıyor..Holding bedelli yapacak diye İhyay ve İhgyo hisselerini sürekli baskılıyor harami hırsız başı sebep ne anlaşılır gibi değil birde İhgyo Yıldız pazara aldılar belliki Bist ve Spk ile al gülüm ver gülüm ikramları niye yandaş patron birbirlerine muhtaçlar yazıklar olsun diyorum..Yıldız pazara İhgyo değil YEŞİL GYO yakışır namularıyla şerefleriyle onlar hakediyor..Ayrıca Rıza kutlu ışıklarda masum sayılmaz aynı dalavereler,krgular,enaryolar ondada mevcut çünkü Mücahit Ören ile aynı tarikat ve tavanın balıklarıdırlar sürekli insanların dini duygularını kullanıp sömürmekte kanlarını sülük gibi emmektedirler..Buyrun bana gösterin şu yada bu düzgün hayırlı işleri yaptılar diye hergün gazeteler haklarında çarşaf çarşaf olumsuz haberler yazıp çiziyor vukuatları hiç bitmiyorki..Allah hepsini ıslah eylesin....
    Son düzenleme : wise stockbroker; 07-01-2021 saat: 11:59.

5. Arkadaşlar,şirketlerin bulunmuş oldukları pazarlara göre fiyat marjları ne zaman uygulamaya geçecek bileniniz varmıdır.. Rica etsem bilgi verebilirmisiniz..Örnek; Yıldız pazar %20,Ana pazar %15 ,Alt pazar ve gözaltı %10 olduğunu biliyorum ancak henüz uygulanmıyor hangi zamanda uygulanacağını soruyorum..Şimdiden teşekkür ederim..

6.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,şirketlerin bulunmuş oldukları pazarlara göre fiyat marjları ne zaman uygulamaya geçecek bileniniz varmıdır.. Rica etsem bilgi verebilirmisiniz..Örnek; Yıldız pazar %20,Ana pazar %15 ,Alt pazar ve gözaltı %10 olduğunu biliyorum ancak henüz uygulanmıyor hangi zamanda uygulanacağını soruyorum..Şimdiden teşekkür ederim..
    Geçen yıl şubat ve mart aylarında düşürülen marjlar yapılacak ikinci duyuruya kadar aynı oranlarla devam edilecek demişti. Piyasa artık volatil değil dedikleri zaman bu değişiklikleri yaparlar herhalde. Ama ne zaman olur şu an piyasada bilen sadece BİST yönetimidir diye düşünüyorum.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

7. Kıymetli arkadaşım Başkent,sağolasınız,teşekkürler..Selamlar..Sağlıkl ı günler...

8. borsaya yatirim yapmak baska
    ihlas almak baska
    bundan.ucuz hisse.yok ihlasin sloganidir

Sayfa 393/907 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •