Emekli maaşından gidersem dolar 16 lira olması lazım. Ekonomiden gidersem 25 olması gerekir gibi.
Emekli maaşından gidersem dolar 16 lira olması lazım. Ekonomiden gidersem 25 olması gerekir gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Faiz indirimi bende beklemiyorum. Sindirilmesini beklerler. İlaveten Sindoma haklı.Dolar endeks 111 ken , dolara yeni bir baskı olmasını istemezler. Malum Rusya dan da turizm nasıl olacak o da bir karışık durum aldı.
Bunlara rağmen gene yaparlarsa, artık diyecek bir şey yok. Mahallenin futbol topu olan ve takımları ben kuracağım diyen cocuğunun modunda 1 evre daha atladık demektir.
Bu durumda ocakta emekli maaşına ne kadar zam geleceği önem arzediyor üüleyse
Hamdım Piştim Yandım
Bu yıl doları tutarlar bence, 2023'de hareket olursa olur.
Dolardan fiyatlara geçiş hızlandı, dolar %20 artsa seneye emekli ve memur maaşları komple %20 zamlanmasını istemezler, Ocak'da hareket olunca dıjj güçler vs bir bahane bulunur.
EYT'de hesap yapınca sistemin ne kadar sakat olduğu ortaya çıkmış, az çalışan daha yüksek maaş alıyor, onu gözden geçireceklermiş.
Orası öyle, malesef son altı aydır gram altıncılar ile yılanoğlu tutanlarda enflasyondan nasibini alarak paraları eridi.
Parayı nereye koysak eriyor, borsa şuan avantajlı gibi dursada o da sıkıntılı
Hamdım Piştim Yandım
Bankalarda operasyonun bitmediğini TERSİNE yeni başladığını düşünüyorum..
Bu tavan serileri ilk adım dı.
Yani gördükleri zirvelerin çok çok üstünde yeni fiyatlar görecekler..
MB nın 0.50 bile olsa faiz indireceğini düşünüyorum..
Yer İmleri