Sayfa 394/747 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 5976 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Ben de sayın minikyatırımcı sayesinde ufak da olsa pay alanlardanım
    kendisine teşekkür ederim

2021 4.ç faaliyet raporunda ;

Sarayköy/Denizli’de bulunan Tosunlar Jeotermal İşletme Ruhsatlı sahamızın enerji potansiyelinin yeni
    metotlarla araştırılması amacıyla Viking Geophysical Services Ltd. Şti. firması ile imzalanan sözleşme
    kapsamında devam eden 2 boyutlu yansımalı sismik veri toplama çalışmalarının 2022 yılı ilk yarısında
    tamamlanması planlanmaktadır.

22 1.ç faaliyet raporunda 2022 yılı ilk yarısı ibaresi kaldırılmış ama bu yıl gelecektir

Tekrardan 21 4.ç de 4.8 MW artış için başvurmuşlar

Akça RES tesisimizde kapasite artışı için 29.09.2021 tarihinde EPDK başvurumuza istinaden EPDK
    tarafından TEİAŞâ€™a görüş sorulmuş, TEİAŞâ€™ın 26.11.2021 tarihli ve 298294 sayılı yazısı kapsamında 4.8
    MW
    güç artışı yapılabileceğinin uygun bulunduğunun bildirilmesi sonucunda EPDK lisans tadil sürecimiz
    başlatılmıştı

22 1.ç raporunda 9.6 MW güç artışı onayı vermişler

Akça RES tesisimizde 29.09.2021 ve 10.03.2022 tarihlerinde yapmış olduğumuz EPDK başvurularına
    istinaden toplam 9.6MW güç artışının uygun bulunduğu tarafımıza bildirilmiştir. Bu kapsamda EPDK
    lisans tadil sürecimiz devam etmektedir
    noldu bizim sismik veri işi

keske yabancı bir ortakla kurulsa yeni santral.. finansmana para vermesek

2.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    İzmirde yaşadım, zaman zaman işlerim de olur orayla ilgili, bölgeyi iyi biliyorum. %50nin üstü orda çok zor, %45-50 arası kabul edilebilir aralık, ben %45 üzerinden yapacağım hesabımı. Zamanımız çok, detayına ineriz ilerki zamanda, oranını da net öğreniriz illa ki.
    kaçtan satılacak daireler acaba

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    jes ve ges toplamı 40m usd diyelim yine asgari seviyeden alalım..

res toplamı 41m euro

kojen doğalgaza 5m usd yazalım

enerjinin asgari varlığı 90m usd ye yaklaşıyor

şirketin piyasa değeri 43m usd..

eee bu hesaba eklemediğimiz:
    - tekstil fabrikası (şirketin ana faaliyet konusu)
    - kurum üzüm incir kayısı vs ticareti
    - smyrna sera (domates)
    - aktur gayrimenkulün, aktur araç muayene istasyonlarına kiraladığı değerli taşınmazlar
    - bornovadaki arsa üzerine inşa edilen başımsız bölümler
    nasıl bir varlık varmış.. 30m usd pd ye nasıl işlem görmüş bu varlıklarla.. hele ki nakit akışı bu kadar iyiyken tek sefer bedelli yapmamış.. varlık edinmiş ve borçları enflasyon karşısında erimiş..

4.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    40m dolar yatrım toplamı değil... baklacının kurulum maliyeti 6 yıl önce 50m dolar.. birde res ile ges in kurulum maliyetleri yıllardır düşerken jes santrallerin kurulumu ucuzlamadı.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/572767
    baklacıya 50 yazalım

5.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    şirketin tekrar kurulum maliyetinin 400m dolar olarak hesapladım şirketlede konuştum. haklısınız dendi. hatta daha fazla b,le olabilir görüşü hakimdi. ozaman 32m dolar fiyattaydı. hisse geri alım için baskı yapmak lazım..
    mdal uzun süredir bu hissede.. 400m diyorsa haklıdır
    Son düzenleme : minikyatirimci; 05-10-2022 saat: 00:32.

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    sermayeyi aşması önemli kar tarafının.. piyasanın dikkatini çeker dediğiniz gibi olursa

o zaman da böyle asansör hisse hareketi yaptırmazlar

250m sermaye var 14m usd yapıyor komik rakamlarda.. zaten mal toplu duruyor.. bakalım neler olacak
    şimdi sırada fk kılar var..

2022/3ç gelince 2021/3ç devre dışı kalacak.. ve son çeyrek önem arz edecek..

bu çeyrek borçların ne kadar azaldığı bence net kardan önemli bir nokta olacak..

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    dolar 16.52
    euro 17.42

30 haziran kapanışı nerde olur net kar yazar mıyız ilk çeyrekteki kadar fk hesaplamaları başlar mı twitter tayfasından

o zaman kaldır bakalım
    yakında başlayacaklar

8.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    non est dolor sicut dolor meus kaldır bakalım
    aman baba

ihsan sait

Sayfa 394/747 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız