Sayfa 394/1004 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Benim gördüğüm vatandaş dolar alıyor hala...bugün 13.90'a alsa, yarın 12.50 ye düşse sevinir oo düştü ne güzel diye daha çok alır, klasik temettü yatırımcısı modu gibi...roket ateşlendi, 2018 deki gibi bi 128 milyar dolar daha olaydı belki iş değişirdi de, Katar bile dirsek çıktığına göre....öne Aya, sekersek Marsa doğru gideriz...

Gene de bunlara belli olmaz, Aralık pas der, Ocak'ta cart +400 yapar, dolar düşer, sonra twitter'da trolleri okuruz dolarcılar noldu filan...adamlar sağ gösterip sol vurmalarıyla ünlü...

Enflasyon üzerinde faiz vermeye devam edeceğiz...
    Ee ben çekirdek enflasyonu kastettim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,126
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    OPET benzin istasyonlarında Beleşe.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Sanmam bundan sonra beleş olacağını,girişte para makinelisini koyarlar,bastır parayı al kağıdı

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dün 4.99 olan nestle sütlü kare çikolata 9 tl olmuş fıstıklı damak a bakmadım bile üstelik 80 değil 60 gram
    https://www.google.com/search?q=vene...hTU3skqng,st:0

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,126
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm vatandaş dolar alıyor hala...bugün 13.90'a alsa, yarın 12.50 ye düşse sevinir oo düştü ne güzel diye daha çok alır, klasik temettü yatırımcısı modu gibi...roket ateşlendi, 2018 deki gibi bi 128 milyar dolar daha olaydı belki iş değişirdi de, Katar bile dirsek çıktığına göre....öne Aya, sekersek Marsa doğru gideriz...

Gene de bunlara belli olmaz, Aralık pas der, Ocak'ta cart +400 yapar, dolar düşer, sonra twitter'da trolleri okuruz dolarcılar noldu filan...adamlar sağ gösterip sol vurmalarıyla ünlü...

Enflasyon üzerinde faiz vermeye devam edeceğiz...
    Ee ben çekirdek enflasyonu kastettim
    Aynen benimde bu yönde şüphelerim var,çünkü piyasa çok karıştı,kör değillerya.

5. https://twitter.com/northmantrader/s...852421124?s=21

Arabaya,eve, gıdaya enerjiye ihtiyaç duymuyorsanız döların enflasyon yüzde 6.8 diyor. İroni yapıyor daha yüksektir kesin diyor.

Acaba abd enflasyon verilerini feyk mi veriyor, nedir bu adamın derdi??

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dolar almayın ev almayın diyenlerle birlikte duvarlara kafa vuruyorlar
    şimdide
    tuvalet kağıdı almayın süt peynir almayın kuru bakliyat almayın düşecek diyorlar
    herşeye hep düşecek diyorlar
    Abi tuvalet kağıdı 2. ele bir düşsün fiyatı dipleri görür...

Hediyem com.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    https://twitter.com/northmantrader/s...852421124?s=21

Arabaya,eve, gıdaya enerjiye ihtiyaç duymuyorsanız döların enflasyon yüzde 6.8 diyor. İroni yapıyor daha yüksektir kesin diyor.

Acaba abd enflasyon verilerini feyk mi veriyor, nedir bu adamın derdi??
    https://twitter.com/investingcom/sta...860400138?s=21

Dolarda yıllık 6.8 kaybı (birleşik devletler diyo ben değil) nasıl yeneceğiz?

Sahiden crash on the highway galiba (usd olarak)

Usd faiz, eurobond?

Sayfa 394/1004 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •