1000 tl yazdýn tradeden 5 gun gelmesen olur
1000 tl yazdýn tradeden 5 gun gelmesen olur
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yatirimcilar bir degilki.....hergun biri gelip ucbes kurus alacak gari. Bekle
bekle bu patronun basini derecegi yok. Bizde bereket versin deriz gari.
Bu arada Izmir (Ege denizinin) yildizi
Çipra dir.....Eylul de mevsimi baslar.
Yidirene yiyene afiyet olsun.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇÝMENTO SANAYÝÝ T.A.Þ. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/781948
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6c76a8cdc27bd0
Net Dönem Karý veya Zararý -111.509.410
https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...mi-ile-sahnede
Sektör temsilcilerinin açýklamalarýna bakarmýsýnýz,bizim topicden farký yok,özellikle Abdullahvahap beye Batý Söke bilançosunu göndereyim baride kendiside biraz aklýný baþýna alsýn, tabi bilanço okumayý biliyorsa...
Ne güzel bilanço boyle. Gelir tablosu mükemmel. Yorumlarýmý silmiþler veya sildirmiþler. Þirket harika durumda. Fantastico. Eskiden ya 2 ya 4uncu çeyrek iyi gelirdi. Gelenek bozulmamýþ.
Sayin bahmet yorumlarinizi okuyamadim. Tekrar yazarmisiniz.
Bizim gozumuzden kacan bir sey varmi...merak ettim.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah erken kalktýðým için sabah silinen son iki mesajý okuma þansým oldu, Polyana'lý olanlar, biz zaten yýllardýr olaylara Polyanalist bir þekilde yaklaþmýþtýk ama sayýn Ýkigözüm ün yorumu beni þaþýrttý, ben aslýnda karþý cephenin hissedeki kötü geliþmelerde ve düþüþlerde daha iyi para kazandýðýný düþünüyordum,þahsen bana bile hisse yükselmese bile nasýl para kazanýlabileceðini biraz geçte olsa bu topic öðretti...
Argo benzetmeler ve fýkralar topicde moda oldu, bende silinme ihtimali düþük soft bir tane yazayým dedim;
Adamýn birisi evli olan kýzlarýný sýrayla ziyarete gitmiþ, birinci kýzýna durumunuz nasýl diye sormuþ, kýzýda:Baba pamuk ektik, havalar iyi gidiyor,þu aralar yaðmurda yaðmazsa iyi olacak bizim için demiþ, ama yaðarsa emeklerimiz boþa gider mahvoluruz demiþ, sonra diðer kýzýna geçmiþ ve ayný soruyu sormuþ, diðer kýzda :Baba ekin ektik, havalar yaðmurlu giderse ekinler bol olur,satýp borcu harcý öder düze çýkarýz demiþ, adam hiç sesini çýkarmamýþ ve kalkmýþ evine dönmüþ, oturmuþ çaylarýný içerken hanýmý sormuþ:Bey bizim kýzlar nasýl, durumlarý iyimi demiþ? Adam:Kýzlardan birisi...... yedi ama hangisi onu bilmiyorum demiþ, þu an bizim durumda o hesap...
Bir diðer fýkrada ise:Ýki arkadaþ ormana ava gider, birisi yere düþer,Arkadaþý düþen arkadaþýnýn nefes almadýðýný ve gözlerinin ferdinin söndüðünü görür, hemen acil yardýmý arar. "arkadaþým öldü ne yapabilirim diye sorar" telefondaki ses :Sakin olun, size yardýmcý olucam ama önce arkadaþýnýzýn öldüðünden bir emin olalým der.
Bir süre sessizlik olur ve sonra bir silah sesi iþitilir. Avcý telefonu tekrar eline alýr ve þöyle der:Evet, tamam. Þimdi ne yapacaðým?
Bizler henüz o sesi duymadýk, þimdilik sessizlik aþamasýndayýz. Allah sonumuzu hayretsin...
Herkese iyi bayramlar...
Yer Ýmleri