Sayfa 396/581 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Yatırım bu ne satma arzusu.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. hisse günlükte 0.81 den 1.26 seviyesine doğru hızlı çıkışı esnasında 0.92 ile 1.02 seviyeleri arasında bir boşluk bırakmıştı.Tahta yapıcıların insiyatifi doğrultusunda bu boşluk kapatılmak istenirse parite önümüzdeki süreçte aşağı hareketine devam edebilir.Tahminen bu hareket önümüzdeki hafta gerçekleştirilmek istenebilir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    hisse günlükte 0.81 den 1.26 seviyesine doğru hızlı çıkışı esnasında 0.92 ile 1.02 seviyeleri arasında bir boşluk bırakmıştı.Tahta yapıcıların insiyatifi doğrultusunda bu boşluk kapatılmak istenirse parite önümüzdeki süreçte aşağı hareketine devam edebilir.Tahminen bu hareket önümüzdeki hafta gerçekleştirilmek istenebilir.
    Sayın spesifik

o boşluklar sağlıklı tahtalarda tabiki dolar ve doldura doldura gider analistlerin %99 u bu boşluğun dolacağını söyler ve geri dönüşlerde bu boşluğu dolacağı algısı oluşturulur çoğu zaman, fakat bazen bu boşluklar özellikler bırakılır biraz geri çekilme olunca her kes bu boşluğun dolduğu dolacağı bölgeden mal almak için malı satar, her tahta için olmasa bile bu artık bir taktiktir o boşluk bazen dolmaz ...örnek avod,,adese özgyo bakınız katmerciler ...ve aklıma gelmeyen niceleri özderici tahtasında bizzat bulundum ve bunu canlı yaşadığım için verdim bir örneği....unutmayınız bu taktiksel bir oyun olabilir mi olabilir....
    Kendi adıma korkmuyorum bu tahtadan isterse o boşluğun altına gelsin..yeni bir boşluk oluşsun diğer senetlerimi bozup tamamen buralı olcam yüksek maliyetlenen arkadaşlar biraz daha dikkatli olursa psikolik üstünlüğü tahatacıya kaptırmazlar ise problem yok..

avod gap boşluğu

https://postimg.cc/Jsyd6Tg9
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

5. Sen gercekten de serefsizsin osstim. Bahaneli bahanesiz aklin fikrin cakmakta. Bir gun de sana cakarlar ozaman girursun ebenin

6. GAP dolmadan gitmeyecek galiba..

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 396/581 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •