Sayfa 396/1003 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Originally Posted by lukas
    Şimdi Akbankla görüştüm 100.000$ opsiyonlu DDKKM %25 bürüt neti yaklaşık 5000$ gibi oluyor bunun %80 $ olarak hesaba hemen yatıyor %20 si 3 ay sonra vade sonu gene $ olarak yatıyor dedi ana paranıda gene 100.000$ olarak alıyorsun

Şimdi sizin gönderiniz üzerine tekrar aradım ki sabah yüz yüze de görüştüm, söylediğinizi sordum, sabah söylediğini söylüyor, vade sonu diyor, rica ettim merkeze soracakmış...

Benim gibi bugün dolaşan başka bir arkadaş var, ona söyledim, başka Akbank Şubelerine soracak, birisiyle samimiyim, uyanık o bilir dedi...bakalım...zaten Pt kaldık...İş Bankasına da sor dedim bakalım ne çıkacak..

Evet şimdi arkadaş aradı;

Başka bir Akbank Şubesinden öğrendi, dediğiniz gibiymiş;

Hemen hemen aynı, net faizin/opsiyonun %79 unu 'dolar' olarak peşin veriyor, kalan %21 ini vade sonundaymış...Bugüne özelmiş bu durum...her gün değişiyormuş...v.s...v.s..

Hemen bizim müşteri temsilcisini aradım tekrar...kalaylayacaktım...açmıyor..

2. Millet bakkala manava al şu kredi kartımdan örneğin 100 lira çek bana 80-90 kağıt ver demeye başlamış.

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Bakkala manava al şu kredi kartımdan 100 lira çek 80-90 kağıt ver demeye başlamış.
    bizim millette çare tukenmez ,taşıma suyla degirmen bu kadar dondu , ulke 85 milyon

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Verdikleri her ucuz kredi veya fazladan yaratılan para altin ve dovize gidiyor yeni mi uyandilar .

Bir arkadaşım 70k cekmis 12 aylık 77k geri ödemeli (ayrinti sormadım nerden kk mi kkmh mi diye) gitmis full altina gömmüş.
    seçim sonucunu beklediler diye düşünüyorum sonuç kendileri açısından iyi çıkınca biraz musluğu kapatsak sıkıntı olmaz dediler

5. 2 milyon dolar yüzde 32 net dolar ddkkm. 3 aylık net yüzde 8. Bir cisim yaklaşıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şimdi sizin gönderiniz üzerine tekrar aradım ki sabah yüz yüze de görüştüm, söylediğinizi sordum, sabah söylediğini söylüyor, vade sonu diyor, rica ettim merkeze soracakmış...

Benim gibi bugün dolaşan başka bir arkadaş var, ona söyledim, başka Akbank Şubelerine soracak, birisiyle samimiyim, uyanık o bilir dedi...bakalım...zaten Pt kaldık...İş Bankasına da sor dedim bakalım ne çıkacak..
    Akbank 29 marttan daha önce elinizde dolar olduğunu ispatlarsanız bu faizi veriyor. Neti yüzde 20 oluyormuş.

Eski DDKKM yapanlar parayı vadeden önce kırdırırlarsa ilk gün yatırdıkları kur üzerinden TL OLARAK ÖDEME yapılıyor.

Yani bu yol da kapalı...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

ziraat bankası hariç tüm bankalar altın ve mücevher alımında kredi kartı kullanımını kapattı
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Akbank 29 marttan daha önce elinizde dolar olduğunu ispatlarsanız bu faizi veriyor. Neti yüzde 20 oluyormuş.

Eski DDKKM yapanlar parayı vadeden önce kırdırırlarsa ilk gün yatırdıkları kur üzerinden TL OLARAK ÖDEME yapılıyor.

Yani bu yol da kapalı...
    Şu hemen yukarıda bununla ilgili ikinci gönderim var;

Hesaplamış kendisi bankacı, %23 brütten net %18.49 imiş neti, bunun yıllık yapsanız misal opsiyonun %79 unu peşin %21 ini vade sonunda veriyor.

Ehh bu haliyle, %18 direk net peşin veriyorum diyenden çok da farkı kalmıyor. Farkı ING verdiğini bugünkü MB kurundan TL olarak veriyor, hemen gidip dolar alırsanız makas yersiniz, misal bugün 20.30-20.40 civarıydı dolar satış.

((20.40/MB kuru saat 11)-1) kadar daha düşeceksiniz veriyorum dediği dolardan. (%18/4 kabaca)

Bunların hepsi çok iyi oranlar.

Akbankın o şartını sağlıyoruz da zaten sorun yok...pek de dikkat edeceklerini sanmıyorum...HSBC biraz pinpirikli o konuda...nerden geliyor para, ordansa olmaz, fizikiyse almam filan....şubeden şubeye bile değişiyor anladığım kadarıyla bu işler..

Eski DDKM yapanlar kırdırırsa, bu onların sorunu olur, eski DDKM ci olmayıp da kırdırmayanları kapsamaz. Hatta biraz ince hesapla onlar bile daha karlı hale geçebilir. Misal 18.96 dan girmiş, şu an 19.40, çıkarsa yatırdığı veya ederi diyelim TL/çıkış kuru kadar doları olur, kayıp %2.3...oysa verilen oran çok yüksek bunun yanında, o bile kurtarır.

İş Bankasında buna yakınlaşacak oranlar yokmuş, hiç uğraşma boşuna demişler bu arada..

Pazartesi tekrar bakmak lazım...artık ne oluyorsa...hepsinin bu tür ihtiyaçları değişken, artıyor eksiliyor...bir tek ING sabit istikamette..uzun zamandır %18 lerde...limiti düşürdü iyice..

Sayfa 396/1003 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •