Sayfa 396/931 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop LXVI

ha bu arada.. iki gün önce başıma gelenide söyleyim.

çok denüşük şeyler olabiliyor.

bir fatura ödemişim.. otomatik talimat. ama istanbul fatura ödemesi diye işlenmiş.

bakıyorum ne ödemesi olduğuna açıklamıyor yazdığı aynen şu. "istanbul fatura ödeme"

bugün düzeltilmiş.. nasıl olduysa...

bağlı olduğum elektrik faturasıymış... iyide istanbul ne alaka.

dağıtım şirketinin ismi olarak düzeltilmiş kendi kendine.

...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bendeki formasyona göre şuanda kırılım yok yalnız ben aşağı yönlü bir kırılım düzeltme bekliyorum mal değişimi bittiyse ama formasyon yukarıda kırabilir buda masada.bantları yukarda yazdım
    Baktım şimdi hocam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,281
    Blog Entries
    1
    Aşırı şatış var. İlk gelenler fareler.

Kayık sayısı yeterli değil

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bendeki formasyona göre şuanda kırılım yok yalnız ben aşağı yönlü bir kırılım düzeltme bekliyorum mal değişimi bittiyse ama formasyon yukarıda kırabilir buda masada.bantları yukarda yazdım
    şort açıyoruz, adam şortları görüp yukarı sürüyor. aslında düzeltme geçen hafta olmalıydı, ısrarla düşürmüyor.sabah 12330 dan açtığım şortu toplantıdayken kaçırdım veremedim iyi yerden.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Arkadaş ücgün önce derhl almış sabah kâr görünce watsaptan ekran görüntüsü atıyor,bak bak ben saa demedim mi kâra bak kâra deye, kaat şimdide tabana yapışmış, eee ben şimdi arasam mı onu noldu sabah keyften dörtköşeydin şindi sesin soluğun çıkmıyor deye
    Neyise büyüklük bende kalsın, aramayım satamadıysa morali zaten sıfıra düşmüştür
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arkadaş ücgün önce derhl almış sabah kâr görünce watsaptan ekran görüntüsü atıyor,bak bak ben saa demedim mi kâra bak kâra deye, kaat şimdide tabana yapışmış, eee ben şimdi arasam mı onu noldu sabah keyften dörtköşeydin şindi sesin soluğun çıkmıyor deye
    Neyise büyüklük bende kalsın, aramayım satamadıysa morali zaten sıfıra düşmüştür
    Hiç gerek yok, bedava peynirin nerde olduğunu öğrenince arar dayı.

7. Eşşeğin hacmi,patladı, daha yeni başlıyoruz ğibi, inşallah saate bakmayız yine

Sayfa 396/931 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •