Sayfa 397/615 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    yaa ben adama herif gizli ortağı olabilir diyorum.hala aç sicil gazeteye bak diyor.şirket Umut Gürbüz ve Andreas Guntram Juergen SCHÖNHOFF adına kurulmuş.sonra bütün hisseler umut gürbüze satılıp geçmiş.görüyoruz heralde.biz gizli ortağıdır ne biliyorsun diyoruz.hala bas bas bağınıyor orda.malmısın nesin.bende sana cevap yazıp muhatap oluyorum.hee öylee öyleee
    Sen OLABİLİR demedin; ORTAĞI DEDİN
    BU BİR.
    Ben söyleyince açıp DAHA YENİ BAKTIN.
    Burdan kiralık malı bile bu gruba verdim dedinki tam fiyasko adamlar 56.000.000 lotu net almışken neyi açığa verip senden mal kiralıcak.
    Benimle muhattap olma çünkü sen her oldukça ben hatanı bulup DÜZELTMEYE devam edeceğim. Ayrıca; herhalde eğitim seviyen ilkokuldan hallice basit basit kelimeler kullanıyorsun. Terbiyesizleşme. Bu hisse işlerini bilmiyorsun bari adap edebi öğren

2.  Alıntı Originally Posted by celikahmet72 Yazıyı Oku
    Sen OLABİLİR demedin; ORTAĞI DEDİN
    BU BİR.
    Ben söyleyince açıp DAHA YENİ BAKTIN.
    Burdan kiralık malı bile bu gruba verdim dedinki tam fiyasko adamlar 56.000.000 lotu net almışken neyi açığa verip senden mal kiralıcak.
    Benimle muhattap olma çünkü sen her oldukça ben hatanı bulup DÜZELTMEYE devam edeceğim. Ayrıca; herhalde eğitim seviyen ilkokuldan hallice basit basit kelimeler kullanıyorsun. Terbiyesizleşme. Bu hisse işlerini bilmiyorsun bari adap edebi öğren
    ben sana ortaklığın illa kağıt üstünde olmayacağını yazmışım.bunu anlaman için zeka seviyenin yetmiyeceğini bilseydim.gizli ortağı kelimesini kullandırdım.dosyaları dün sabah 8de indirdim buarada şimdi değil.son olarak ben yüksek lisans mezunuyum.ayrıca 3 lisansım var.inanmıyorsan bunlarıda paylaşırım sıkıntı değil. adamlar benim aracı kurumumdan oynadıkları için bir borç vermemde temettü gününe denk geldi.takasta onlarda olunca temettümüde almışlardı.hangi hesaptan paranın geri geldiğini iyi biliyorum.bu yüzden yok bu hisse onlarla alakalı değil diye boş boş konuşma.benimle de inatlaşma istersen.

Bedelsiz kullanım hakkı 20.06.2019 olarak okudum. Yanlışım varsa düzeltinn

4.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    ben sana ortaklığın illa kağıt üstünde olmayacağını yazmışım.bunu anlaman için zeka seviyenin yetmiyeceğini bilseydim.gizli ortağı kelimesini kullandırdım.dosyaları dün sabah 8de indirdim buarada şimdi değil.son olarak ben yüksek lisans mezunuyum.ayrıca 3 lisansım var.inanmıyorsan bunlarıda paylaşırım sıkıntı değil. adamlar benim aracı kurumumdan oynadıkları için bir borç vermemde temettü gününe denk geldi.takasta onlarda olunca temettümüde almışlardı.hangi hesaptan paranın geri geldiğini iyi biliyorum.bu yüzden yok bu hisse onlarla alakalı değil diye boş boş konuşma.benimle de inatlaşma istersen.
    Allahaşkına uydurma
    Konumuzun yüksek lisansla alakası da yok.
    Hala cahilce konuşuyorsun.

Celikahmet72 peki bu hisseyi hareketlendirir kim sizce

6.  Alıntı Originally Posted by orun doruk Yazıyı Oku
    Celikahmet72 peki bu hisseyi hareketlendirir kim sizce
    Dostum o konuda bir iddiam yok.
    Açıkçası fiyatı ucuz; hatta beklentisi olan en ucuz kağıt diyebilirim.
    Ben karakayalar burda işlem yapmıyor demiyorum zaten muhtemel akıllıysada yapıyordur.
    Bu kağıt; İBF tamamlandıktan sonra; yönetim kurulu başkanının mesajları dikkate alındığında 4 milyar piyasa değerine ulaşıp; o zamanın değerlemesi ile 250 milyon (buna IBF ve mevcut faaliyetler dahil) gelir bekliyor idi.
    Bu kağıt; yatırım dönemindeyken bile hem bedelsiz sermaye artırımı hem temettülere devam ediyor.
    Bu kağıt; sabır edebilenlere IBF’nin tamamlanabilmesi durumunda Borsa için emeklilik planıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Bedelsiz kullanım hakkı 20.06.2019 olarak okudum. Yanlışım varsa düzeltinn
    selamlar , 20/6 da dağıtım başlayacak T+2 de yani 24/6 pzts. hesabınıza geçmiş olacak.

İlk tavan geldii, 0.83 devam eder umarımm

Sayfa 397/615 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •