Sayfa 397/415 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon
Arama sonucu : 3314 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. ONS gördüğü 3500 usd seviyesinden sonra yatay testereli bir seyir izliyor.
    Burada iki soru var, İran İsrail savaşı sırasında altın neden yükselmedi.
    Savaş sürerken İsrail borsası nasıl çakılmayıp artı değerde durdu.
    Bu durumu İsrail sermayesinin veya vatandaşının altın satarak borsaya destek olduğu, bu sebepten altın fiyatının yükselmeyip, borsasının artı olduğu yönünde değerlendirmeler var.

2.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Dandanakan hocam çok çok haklısın kar cebe abi gerisi şuan için yalan bir örnek vereyim bundan takriben bir ay evvel 29 dan bakab aldım ve tam ertesi gün harekete başladı tam üç tavan çekti üçüncü tavandan sattım ertesi gün az bişey daha çıktı bir verdiler kağıt aldığım fiyatın epey aşağısınıda gördü böyle bir borsa varmı hocam yazık yazık memleketin çivisini çıkardılar
    Hem memleketin, hem borsanın çivisi uzun zaman önce çıkmıştı zaten.

3. Bankalar faizlerin inmesi ile tahvilden kar yazacaklardır ama,
    Batık kredilerin yüksek oluşu bunun yanı sıra yüzdürülen kredilerin riski,
    Banka fiyatlamalarının adil değerinin %20 ila 30 üzerinde olması,
    Yurt dışından alınan sendikasyon kredilerinin dövizin artması durumunda getireceği risk konuşulan konular arasında.

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Pek hayırlı bir hafta gibi gözükmese de, yarışmacı arkadaşlara bol şanslar.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Pek hayırlı bir hafta gibi gözükmese de, yarışmacı arkadaşlara bol şanslar.
    Nereden baktığımıza göre değişken bir durum...

Kimine alım fırsatı verirken hayırlı olabilirken, kimisi almışken satamadan düşmüşse hayırsız olarak görünebilir...

Göreceli bir dünyada olduğumuza göre:

- Her olanda bir hayır vardır...

7. Üstat geçenlerde şirkete pkarta gelen vergi cezası ile ilgili düşüncelerin nedir Bir de bu şirket böyle sürekli bu cezalarla mı uğraşacak gerçi kaçırdıklarının yanında ödedikleri cezanın bi hükmü var mı bilmiyorum ama yani bunun sürdürülebilirliği nedir sence belki içindeki en eski yatırımcılardan olduğun için sana sormak istedim tabii ki temel analiz hisseside değil ama bu ölçekte küçük bir şirket için çok ciddi cirolar yapıyor düşüncelerin değerli müsait olursan düşüncelerini öğrenmek isterim saygılar

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Üstat geçenlerde şirkete pkarta gelen vergi cezası ile ilgili düşüncelerin nedir Bir de bu şirket böyle sürekli bu cezalarla mı uğraşacak gerçi kaçırdıklarının yanında ödedikleri cezanın bi hükmü var mı bilmiyorum ama yani bunun sürdürülebilirliği nedir sence belki içindeki en eski yatırımcılardan olduğun için sana sormak istedim tabii ki temel analiz hisseside değil ama bu ölçekte küçük bir şirket için çok ciddi cirolar yapıyor düşüncelerin değerli müsait olursan düşüncelerini öğrenmek isterim saygılar
    Herkesin bildiği gibi şirket gerçek kârı hiçbir zaman göstermedi. Thales üzerinden kârlar yurtdışına çıkıyor...!!!

Eğer vergi incelemesinde bu durum ortaya çıktıysa bundan sonra ya yapmayacaklar, ya da farklı bir yol izleyeceklerdir...

Aslında zamanında thejackalav. 'ın dediği gibi; belki gün gelir kottan çıkmak bile isteyebilir...

Yediği cezadan önce Yönetim Kurulu Başkanı 'nın görevden ayrılması (alınması) da bu konu ile birlikte değerlendirilmelidir...

Şimdi yeni bilanço ile bu durumu bir ihtimal görebileceğiz...

Sayfa 397/415 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •