Sayfa 399/735 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. KAP *** VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. *** VAKKO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Danışmanlık Sözleşmesi güncelleme

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 10.08.2018
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    23.08.2017tarihli özel durum açıklamamızda' tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, stratejik
    alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla, Credit Suisse INTERNATIONAL ile Şirketimizin doğrudan ve
    dolaylı ortakları arasında 23.08.2017 tarihinde bir danışmanlık sözleşmesi ("Danışmanlık Sözleşmesi")
    imzalandığı duyurulmuştur. Bugün itibariyle, tarafımıza, Danışmanlık Sözleşmesi'nde öngörülmüş olan sürenin sona erdiği
    vesözleşmenin bugün itibariyle sonlandırıldığı Şirket hissedarları tarafından bildirilmiştir. Şirket hissedarları,
    stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesine aracılık edecek danışmanlık hizmeti veren kurumların
    araştırılması için Şirket CEO 'su Jaklin Güner'i yetkilendirmiştir.

-KAP-

2. Katarlı ortak süper olur lüks tüketim harcamasında yaz dönemi ençok alışveriş yapanlar Katarlılar olmuş.

3. credıt susuı 3 ay daha uzaltı haber gelse bence daha ıyı olur du

4. boyle konu kapanıp gıder gıbıme gelıyo benım dusuncem

5. Firma sahipleri ve yönetimi yaptıkları açıklamalarda ortaklık görüşmelerinin hep iyi gittiğinden bahsediyorlardı. Bu ne şimdi? Demek ki açıklamalar hep hikayeymiş. Hatta belki yalanmış.
    Bu açıklamayla birlikte başladığımız yere döndük. Her şey silbaştan. Stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesine aracılık edecek danışmanlık hizmeti veren kurumların
    araştırılması için diye yeniden bir süreç. Ölme eşeğim ölme. Ortaklık haberlerini bekleyenler için söylüyorum bunları.

6. %7 yapıp tekrar eksiye düştü şimdi tekrar toparlanma var kim alıyor satıyor gören var mı

Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin

7. al sat kağıdı oldu. gene verdim gitti.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. Zirvede 10 dakika durmuyor ki.Bakıyorum yüzde 5-10 yapmış eksiye düşmüş.1 saat çıktığı yerde kalmaz mı bir kağıt.Tuvalete bile telefonla gidecen.
    O yüzden bu borsa kesinlikle akıllı işi degildir.Zarar ettiğinle kalmazsın sağlığın da gider.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Sayfa 399/735 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •