Sayfa 399/531 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Kim demiş onu?
    bu asabı bozuk adam yüze yüze düze konuşur , kaytaranlara da fena kızıyor içten içe
    az kalmıştı bağırmasına.
    nedir yaw paraylan mı konuşuyorsunuz
    nerde kaldınız diye.
    Hayır mesele o ki parada yok konuşturmak için, olanın bir kısmınıda borsada speklere dağıttı.

Hamiş
    ben abimi tanırım
    cesur yürektir o.
    hamiş2
    candarma habire bu son uyarımdır diyor haberiniz ola.
    bana bi teskin edici abi lazım, gaza getirici değil.
    hamiş3
    herkese iş düşüyor bu asabı bozuk adamı germemek gerek
    gerlebileceğim zamanlarda ortalıkta ayak parmaklarının uçlarına basarak dolaşmak da
    teskin edici sözler söylemek de gerek
    yoksa müebbet yiyecem.
    hamiş4
    yolun sonu görünüyor bu çivisi çıkmış dünyada bu coğrafyada bu ülke de bu piyasada benim zıvanadan çıkmama ihtimalim 0(yazı ile sıfır)
    daha önce yemediğin ceza değil,yine aynını yaparız. seni kaçırır estetik ameliyat ve yeni kimlikle sokarız piyasaya.

2. ''takas değişimlerini takipte city+deuche olarak takip edip
    toplamda artıyı görmek gerek.''

Buradan baktığımızda city mayıs başından bu güne 53 5 milyon artı
    deuche 12.5 milyon eksi de
    deuchenin eksisini city'ye virman diyelim
    city 41 milyon artıda
    Son düzenleme : koçari; 22-05-2021 saat: 13:51.

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    daha önce yemediğin ceza değil,yine aynını yaparız. Seni kaçırır estetik ameliyat ve yeni kimlikle sokarız piyasaya.
    Toprağım bu sefer zor olur sanki, çok temkinli olmam lazım.
    Demirel bile 8. kere gelemedi
    sevmesem de onun rekorunu geçmeyim bari.

Aslında geçmişim yaw
    benim haytanın nickini de sayınca.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,050
    Kim demiş onu?
    bu asabı bozuk adam yüze yüze düze konuşur , kaytaranlara da fena kızıyor içten içe
    az kalmıştı bağırmasına.
    nedir yaw paraylan mı konuşuyorsunuz
    nerde kaldınız diye.
    Hayır mesele o ki parada yok konuşturmak için, olanın bir kısmınıda borsada speklere dağıttı.
    Bak şimdi abim, sana şöyle anlatayım. Para bulmak çok kolay. TA bilirsen para kazanırsın. Ama mesele para kazanmak mı yoksa para yapmak mı ?

Para yapmak ise mesele; herkesin baktığı yerden bakmayacaksın. Aslında senin ya da bizim baktığımız gibi olmayabilir. Hissenin fiyat grafiğinde gördüklerimiz aslında bize gösterilenlerden ibarettir. Onun perde arkasını görmek için yapılması gereken şey parayı takip etmek. AKILLI PARA yı takip etmek.
    Mesela diyelim ki senin 1M lot alacak paran var. Tutup bunun hepsiyle mal mı alırsın.?
    1M lot alacak parası olan adamın en az 1-2 tane de arkadaşı olur. öyle değilmi ?
    Bak hikaye nasıl değişik yerlere gidecek şimdi. Hani o teknikte bakılan destek ve dirençleri gözünün önüne getir.
    Sen desen ki kankine "Aga ben aşağı inecem ama malımı da kaptırmak istemiyorum sen al sana da %10 önden nakit vereyim yada
    o kadar fazla al"
    Sende kademede yazılı olan malı alsan. Bende ordan aşağı hisseyi vursam 3 gün arka arkaya tabana. Nooldu?
    Mal sende para bende. Ama biz kankiyiz. Sen yukarda aldığın malı 2-3 ay taşısan. Bu arada gözü yemeyen zarar eden kitle stop olsa. patır patır dökülse. Bende aşağıdan olmuş armutları toplasam diyelim ki 5-6 ay sürse bu işlem. sonra ben tüm armutları topladıktan sonra tekrar yürüsem senin malı aldığın fiyata. senden onu geri alsam.

Ne güzel olur di mi?

Hiç bir şey sizin (bizim) gördüğümüz gibi değildir.

Huzurlu sessiz ve sakin bir haftasonu dilerim

Bu yazı için başlıkbaşından hiç bir bedel talep edilmemiştir. Tamamen hüsnüniyetle yazılmıştır.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Toprağım bu sefer zor olur sanki, çok temkinli olmam lazım.
    Demirel bile 8. kere gelemedi
    sevmesem de onun rekorunu geçmeyim bari.

Aslında geçmişim yaw
    benim haytanın nickini de sayınca.
    rahat dur o zaman. burda yazdıklarından yargılanacağını sanmam,muhtemelen yine gidiyon çakalların mekanlarında dolanıyon. bilmediğin yerlerde dolaşmazsan hiç bişey olmaz. herkese cevap vermek zorunda değilsin hiçmi bişey öğrenemedin muhalefet siyasetinden.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bak şimdi abim, sana şöyle anlatayım. Para bulmak çok kolay. TA bilirsen para kazanırsın. Ama mesele para kazanmak mı yoksa para yapmak mı ?

Para yapmak ise mesele; herkesin baktığı yerden bakmayacaksın. Aslında senin ya da bizim baktığımız gibi olmayabilir. Hissenin fiyat grafiğinde gördüklerimiz aslında bize gösterilenlerden ibarettir. Onun perde arkasını görmek için yapılması gereken şey parayı takip etmek. AKILLI PARA yı takip etmek.
    Mesela diyelim ki senin 1M lot alacak paran var. Tutup bunun hepsiyle mal mı alırsın.?
    1M lot alacak parası olan adamın en az 1-2 tane de arkadaşı olur. öyle değilmi ?
    Bak hikaye nasıl değişik yerlere gidecek şimdi. Hani o teknikte bakılan destek ve dirençleri gözünün önüne getir.
    Sen desen ki kankine "Aga ben aşağı inecem ama malımı da kaptırmak istemiyorum sen al sana da %10 önden nakit vereyim yada
    o kadar fazla al"
    Sende kademede yazılı olan malı alsan. Bende ordan aşağı hisseyi vursam 3 gün arka arkaya tabana. Nooldu?
    Mal sende para bende. Ama biz kankiyiz. Sen yukarda aldığın malı 2-3 ay taşısan. Bu arada gözü yemeyen zarar eden kitle stop olsa. patır patır dökülse. Bende aşağıdan olmuş armutları toplasam diyelim ki 5-6 ay sürse bu işlem. sonra ben tüm armutları topladıktan sonra tekrar yürüsem senin malı aldığın fiyata. senden onu geri alsam.

Ne güzel olur di mi?

Hiç bir şey sizin (bizim) gördüğümüz gibi değildir.

Huzurlu sessiz ve sakin bir haftasonu dilerim

Bu yazı için başlıkbaşından hiç bir bedel talep edilmemiştir. Tamamen hüsnüniyetle yazılmıştır.
    Gücü fazla olanlar bu dediğin işi tek başına yapabilir...

Özellikle de sermayesi düşük olan küçük hisselerde son zamanlardaki yükseliş ve düşüşler bu şekilde oluyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,050
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Gücü fazla olanlar bu dediğin işi tek başına yapabilir...

Özellikle de sermayesi düşük olan küçük hisselerde son zamanlardaki yükseliş ve düşüşler bu şekilde oluyor...
    biz de bakıp sanat diyoruz.
    Bir mermeri tül gibi gösterebilmek...
    Onların sanatı da o....
    yakında kitap çıkartıcam galiba

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

8.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    biz de bakıp sanat diyoruz.
    Bir mermeri tül gibi gösterebilmek...
    Onların sanatı da o....
    yakında kitap çıkartıcam galiba

.................................................. ....

Sayfa 399/531 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •