Artan

16.500,00 10 18:10
44,90 10 18:10
200,20 10 18:10
36,30 10 18:10
16,19 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

234,90 -10 18:10
2,79 -10 18:10
47,48 -9.99 18:10
30,64 -9.99 18:10
16,12 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.318.184.416,75 18:10
6.424.232.256,00 18:10
6.369.021.308,68 18:10
5.808.699.523,46 18:10
5.694.756.427,93 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 4/319 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hoşbulduk arkadaşlar. Hayata dönebilmek adına ve hobi olarak devam edeceğimiz bu sayfalarda elimden geldiği kadar sizleri cevaplamaya çalışacağım.

Ancak Elliot sayımında etiketleme işi zaman alıyor. Bu yüzden daha basit bir etiketleme sistemi üzerinde çalışıyorum.

Dalga sayısı kadar rakam vermek gibi. Örneğin 12 dalgalık trendin dalgalarına 1'den 12'ye kadar numara vermek gibi.

Ya da etiketli grafik atamasak da teorik olarak yazmak...Yeni zirve veya dip hedefleri gibi...
    DUHUL : 1999

2.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Hoşbulduk arkadaşlar. Hayata dönebilmek adına ve hobi olarak devam edeceğimiz bu sayfalarda elimden geldiği kadar sizleri cevaplamaya çalışacağım.
    Mohikan abi hoşgeldin, şu topikte insanlık dersi veriyorsun hepimize, geçen hafta ben de kızımda düzenli takip edilecek bir rahatsızlık olduğunu öğrendim, hemen aklıma geldin.

Ben odaş (kendi hedefim 8-11 arası), akdeniz güvenlik (yine 8-11 arası) , zoren (2-2,40 arası ) ve elde patlayan biraz doaş (12-13 arası ) ile devam ediyorum, ama bütün bunların ne kadar boş olduğunu da artık çok iyi biliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Ancak Elliot sayımında etiketleme işi zaman alıyor. Bu yüzden daha basit bir etiketleme sistemi üzerinde çalışıyorum.

Dalga sayısı kadar rakam vermek gibi. Örneğin 12 dalgalık trendin dalgalarına 1'den 12'ye kadar numara vermek gibi.

Ya da etiketli grafik atamasak da teorik olarak yazmak...Yeni zirve veya dip hedefleri gibi...
    Şu an nekadar sevindiğimi anlatamam ama ilk yazmam gereken öncelikli olarak ebediyete uğurladığımız biricik yavrumuz için başınız sağ olsun o mesajınızdan sonra bir daha topiğe gitmek istemedim hiç gerek te yoktu hiç görmediğim tanımadığım sizin ve can cağzınız için yaşamış olduğunuz üzüntüyü tam ciğerimde hissettim bilesiniz
    gelelim sevindiğim diye yazdığım kısma sizi yine okumaktan duyduğum mutluluktur sevincim hoş geldiniz safalar getirdiniz varlığınız çok büyük mutluluk veriyor sizi takip etmekte yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okumaktan onur gurur duyarım sn mohikan

Alıntı Originally Posted by hellboy16 Yazıyı Oku
    Şu an nekadar sevindiğimi anlatamam ama ilk yazmam gereken öncelikli olarak ebediyete uğurladığımız biricik yavrumuz için başınız sağ olsun o mesajınızdan sonra bir daha topiğe gitmek istemedim hiç gerek te yoktu hiç görmediğim tanımadığım sizin ve can cağzınız için yaşamış olduğunuz üzüntüyü tam ciğerimde hissettim bilesiniz
    gelelim sevindiğim diye yazdığım kısma sizi yine okumaktan duyduğum mutluluktur sevincim hoş geldiniz safalar getirdiniz varlığınız çok büyük mutluluk veriyor sizi takip etmekte yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okumaktan onur gurur duyarım sn mohikan
    Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım. Allah razı olsun... Sizin yazdıklarınız da bizi onore etmiştir.

Alıntı Originally Posted by yesilmisi37 Yazıyı Oku
    Oncelikle topik sahibi oncelik olmak uzere herkese slmlar..Yeni uyeyim ancak 6 aydir disaridan eski ve yeni topigi takip ediyorum ara sira Sn, Mohikan'in elliot calismalarini zevkle ve hevesle takip etmeye calisiyorum ayrica elliot ogrenme meraklisi heveslisiyim bunlar bi kenarda dursun simdilik.Sn, Mohikan ilk msj im olmasi hasebiyle oncelikle basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin yavrumuza, mekani cennet olsun geride kalan siz ailesine rabbim sabirlar ihsan eylesin..
    Amin. Allah razı olsun, Elliot ile ilgilenenlerin olması bize gurur veriyor, kolay gelsin...

USDTRY...

Bu sayıma göre 9 dalgalık bir trend oluştu.

3.94 üstünde 3. dalgalarını başlatınca 3 -4 ay sonra dolar hedefim 4.60'dır.

6. Degerli ustadim...TEKNOSA ......hala tasiyorum hala zarardayim...bak bakalim falimiza ..tessekkurler

Alıntı Originally Posted by uskuplu Yazıyı Oku
    Degerli ustadim...TEKNOSA ......hala tasiyorum hala zarardayim...bak bakalim falimiza ..tessekkurler
    TKNSA...

Etiketler bilgisayarda durduğu için veriyorum.

Eski uzun vadeli sayım...

Bu kadar tepki vereceğini sanmıyordum.

Bu uzun vadeli yeni bir yükseliş trendi değildir.

Tepkinin kısa-orta vadede en fazla 8.40'a kadar varma olasılığı vardır.

Uzun vadede 2.97 altında 5 dibi daha olması gerekiyor.

8. Hocam hoşgeldiniz hayırlı olsun

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 4/319 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •