Sayfa 4/96 İlkİlk ... 234561454 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 25 - 32 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar özelden endeksin durumuna dair gorusumu soruyor ... burdan onada bir iki kelam edelim ...

arkadaslar pek cogunuza garip gelecek belki ama ben endeks rakamlarinida grafiginide epeydir takip etmiyorum .. su an bist 100 kac bist 30 kac deseniz inanin bilmiyorum....

bunun sebebi kendimce basit... zaten takil ettigim hisseler genelde bu endeksleri olusturan hisseler ve endekse dair isaretleri burdan aliyorum ... viop da endeks islemi yapmadigim icinde ayrica takibe gerek kalmiyor ...

birde su var ... endeksi olusturan hisseler ve agirlikliklari bence cok orantisiz ve genel goruntuyu birkac bankayla manupule etme gucu cok fazla ... o yuzden kriilim zmaanlarinda doğru yol gostermedigini dusunuyorum ..

sözün özü endeksleri grafikleri rakamlari takip etmedigim icin bu konuda fikir beyan etmeyecegim ...

endekse sadece zirvelere veya diplere geldigimizi dusundugum anlarda odaklanirim .. ordada fiyat ve grafikten ote hacim yol gosterici olur ...

endekse fazla takilmayin derim viopta islem yapmiyorsaniz.... Yıldız pazardan sasmiyorsaniz zsten hisselerdeki durum ve grafik ona bakmaya gerek birakmaz ...
    ensekse dair filkirlerim alintiladigim yazida mevcut...

yarin bankalar kanaliyla bi miktar dalgalanma olabilir...

fakat orta vadede bir sıkıntı görmüyorum....

zaten bizim topigin model portfoyunde olan hisseler endeksle kolerasyonu oldukca zayif kendi hikayesi olan hisseler....

borsada topyekun bir alarm durumu olsa her hisse etkilenir fakat su an icin benim penceremden boyle birsey sozkonusu degil.

ozetle yarin bankalar vasitasiyla biraz dalgalansakta bence sıkıntı yok ....

2. Hayırlı olsun bol kazançlar hepimize

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by hamza581972 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun bol kazançlar hepimize

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by ADAHAN Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun başarılar dilerim.
    Teşekkürler ... bol kazanclar..

4. Hayırlı olsun

LG-H955 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hayırlı olsun yeni başlık..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

6. Ayrıca konu başlığıda olan kademe analizi ile ilgili eğitici paylaşımlarınızı bekliyoruz..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by msavasci Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun

LG-H955 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun yeni başlık..
     Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Ayrıca konu başlığıda olan kademe analizi ile ilgili eğitici paylaşımlarınızı bekliyoruz..
    Teşekkürler....

bence en onemli kisimlardan biride tahtayi izlemek ve kademe analizi ...

bu konuyada deginecegiz....

8. MGROS

İLK OLARAK MİGROS GRAFİĞİNİ VE GRAFİK ÜZERİNDEKİ DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIYORUM....

(grafik periyodu haftalıktır)

Sayfa 4/96 İlkİlk ... 234561454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •