Benim içinde soysaydin zoren de az biraz takmıştı bana , ulan bir şirketin genel müdürü çıkıp ben hissemi satıyorum der mi ? Sonra genel müdürluktenn ayrılır mı hepsinden öncesinde tarihi kar yazıp sonraki dönemler zarar üstüne zarar yazar mı neyse ki çabuk idrak ettik kazığı ...
degerli dostlarim.....
HEDEF FEYZA TOPIGIMDE.....
bu spekulatif kaartlarin seciminde.....temel....teknik....ve onumuzde ki 6 ay cirolari....hususunda....
bana yardim eden.....isabetli secimler yapmami sagliyan....
sevgili nohut kardesime....
huzurlarinizda.....
kendi adima....
ve sizin adiniza.....cok tessekkurler ediyorum....SECIMLERI MUTHISTI.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BIN ATLI akinlarda cocuklar gibi sendik.....
bin atli ogun.....DEVVVV GIBI BIR ORDUYU YENDIK....
AKTOLGALI BEYBERBEYI KUZU....haykirdi.....ILERLE.....
gectik TUNADAN biranda.....KAFILELERLE.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu emmi, son olarak içinde bulunduğumuz çıkışın ayı rallisi olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. Hedef feyza topiğini de o yüzden kesmiştin.14.000 endeks hedefin de ayı rallisi kapsamında mı yoksa hedef feyzanın bir parçası mı? Elimizdeki malları satmıyorsak 2026 sonuna hedef feyza olmalı sanırım.
Hayırlı olsun
Yer İmleri