Sayfa 40/347 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 313 - 320 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

PakBaris Guest
    Sabah tavan oldu, bu 1. Sen daha geçen hafta tavan olmaz dedin, bu da 2.
    Ben okuduğumu çok iyi anlarım.
    Hissenin nerelerden nereye senelerdir tavansız geldiğini de biliyorum. Ama bu demek değildir ki hiç tavan olmayacak.

Ben geçen hafta 1 tavan yapsa 8.2 olur dediğimde, beni duzeltmistin değil mi. Ben de seslenmedim sana.

Şimdi de benim cevap hakkım var, tavan oldu, bunu da sen sessizce hazmetmeliydin.

2. Hayatimin en iyi marjini 1 gunde yasatti bana ilk alisi 7.96ya yollamisti siler dalga geciyor dedim 7.93 e yolladim satis 7.94 eslesme olunca gitti.6.94 den yerine koyum 7.70 den bir daha salladim muthis oldu tesekkurlet hsbc kardes
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Hayatimin en iyi marjini 1 gunde yasatti bana ilk alisi 7.96ya yollamisti siler dalga geciyor dedim 7.93 e yolladim satis 7.94 eslesme olunca gitti.6.94 den yerine koyum 7.70 den bir daha salladim muthis oldu tesekkurlet hsbc kardes
    Burda ne yaptığınızı yazmayın okuyorlar izleyin sadece uyandirmayin adamları aldım sattım kari koy cebine sus bence

yalovali

4. Bu sefer de tavan yapmayacak zannımca. Ytd.

5. Malı kitledi mi?Ne diyorsunuz

6. Kapanış ve cuma kapanışı bir arada
    Eşleşme 720 olur gibi tavana 2 kademe kala 150 bin lotu olan düşünsün

Silkeleme diye teselli buluyorum
    Usul Usul oraya gelir diye düşünüyorum

Ytd

7. Çıktığı yere geldi halk gedik finansman hasılı hepsi iyi çalıştı
    Pes doğrusu

8. 7.94 rakamından niçin alındı??? Anlayan varsa bir zahmet anlatsın... Yeni yöntem mi yoksa bu yukardan açıp her gelene vermek! Aynı görüntü despc'de de var. Ytd.

Sayfa 40/347 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •