Sayfa 40/196 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 313 - 320 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. Daha da inanmıyorsanız 31.03.2016 da 10.00 da Sarıyer'e gelin genel kurulda patronlara sorun.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bilgi amaclı %84 ü sağlam elde dediler....yanlış anlaşılacak bir şey yok...

3. Yanlış cevap yüzde 95,1 sağlam ellerde yani ana hissedarda ( yabancıda)

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. O zaman daha güzel ...

5.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    En geç o günden sonra uçuşa geçeriz diyorum.......!!!!!!

Artık 1.24 ortalamanın üzerine atmamız ve 1 temmuzda B grubu olup sürekli işlemlere başlamamız gerekir......!!!!

Zamanları az kaldı.Eşşekler gibi götürecekler.Uyanın kardeşim UYANIIIIIIINNNNNN.......!!!!!!!!!

10 yıllık DÜŞÜŞ TRENDİ SONA ERDİ...........Yıllardır süren ESARET sona erdi.UYANIIIIIINNNNN..........!!!!!!!

30 milyonun üzeri karlar gelecek büyük ihtimalle.......Benim gibi borsadan anlayanlar bunu çok iyi bilir.150 milyon piyasa değeri ve 30 milyon ve üzeri karın edeceği fiyatlar 1-2 tl aralığı değildir......UYANIIIIIIINNNN.........!!!!!!!

Yeni bir tatarramazan hissesi piyasaya çıktı.Yanlış anlamayın ben sadece keşfettim.0.68 den 6 şubat 2017 de keşfettim......!!!!!!
     Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    6 şubat 0.68 den 1.11 deyiz.....Bu daha ne ki?........Bekle bizi 2 tl.......!!!!!!
     Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Neden RAY sigorta?

1......Piyasa değeri 112 milyon tl.......9 aylık kar 22 milyon.......

2......Hisse C grubunda.....Piyasa yapıcı atanırsa tüm günlük işlem görebilecek......

3......Hisse fiyatı 6 aylık ortalaması 1.2 olursa direkt B grubuna geçecek ve tüm gün işlem görecek.....

4......Hissenin %4 ü piyasada.Yani çok sığ bir hisse.Hisselerin % 96 sı patronda.....

5......Hisse grafiği 7 yıl sonra ilk defa aşırı alım bölgesine girdi.....

6......Dibinin de dibinde olan hisselerden biri.......

İşte bu gerekçelerle yeni bir tatarramazan hissesi daha doğuyor......!!!!!!

Yaz bunu tarih.....!!!!!!!

6 Şubat 2017 ......RAY SİGORTA fiyatı 0.68 den uzun ince bir yola çıkıyorum.....!!!!!!

Ya Allah bismillah.....!!!!!
    24 marttayız ve de 1.21 den kapattık.....!!!!

Bu daha ne ki?..........Yaklaşık 2 yıl aradan sonra ray sigorta ile piyasaya küçük bir paraylada olsa bugün döndüm.Çok küçük payım olan ray sigortaya bugün 26069 lot alarak para girişi sağladım.Sırf ray sigorta için küçük bir arsa sattım.Bir miktar da 2 spekülatif hisse aldım.O 2 hisseyi burada yazmayacağım.....!!!!!

Ray sigortada hedeflerim büyük olduğu için satım yapmıyorum.2.50 tllerle birlikte satışa başlayacağım.Benden alanlar da kazansın diye...!!!!!

İnşallah beklentilerim gerçekleşir......!!!!

Hepinizi tekrar selamlıyorum hissedaşlarım.....!!!!!

6. Tatar Ramazan ben sana bir iyilik yapayım,elimdekilerini sana 1,5 TL den vereyim ne dersin?

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Kaç lotun vardı senin?500 bin lotu geçti sattığın 0.90 lara kadar.....500 bin de 0.90 la 1.20 arası sattın......Kaç lot kaldı?

Kalanları büyük arsaları satıp alayım.Büyük arsaları satarsam 1 milyon lot 1.5 tl üzerinden ray sigortanı alabilirim....!!!!

Lotunu söyle sen bana.....!!!!!

Sayfa 40/196 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •