Originally Posted by
teyyoman
45 milyon + faizi Bir şirketten alıp diger sirkete koyucak o zaman işler muthiş olucak rahat olun + ortak+ bide bedelsiz + bedelli kağıt iştediginiz yerde sadece beklemeyi bilelim
Kardeş ,kusura bakma da sen ne içiyorsan,söyle bize de biz de içelim...Sana bir lazımda bize 1000 lazım...Bizim bu hissede neler çektiğimizi bir Allah,bir de kendimiz biliriz.Çok iddialı laflar ediyorsun...Bir bildiğin varsa söyle.biz de bilelim.senin lafına bakıp ta millet alıp,zarar ederse vebaline katlanacakmısın...Dünkü yazında da hissenizi kötülüyorsunuz,nasıl müşteri gelecek yazmışsın...biz yandık başkaları yanmasın.kimseyi de kandırmayalım.Ahlak önce gelir.Ahlaksızca para kazanmayı Allah nasip etmesin..biz burada 10 kişi yanmışız,yeni 10 larca kişi yanmasın.Daha önce de defalarca yazdım...bu adam dan da bu hisseden de bir halt olmaz.Aklınız eriyor mu 45 milyonu ödeyeceğine.ödemeye niyeti olsa zamanında yapardı..2+2=4 Bu kadar net.....Bilmem anlatabiliyor muyum..Herkesin takdiri kendinedir.Saygılarımla....
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri