Sayfa 400/651 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by kesebe Yazıyı Oku
    Bu kadar büyük çaplı bir düzmece haberler zinciri olması pek olası değil gibi... hürriyet başta olmak üzere medyaya batıyoruz diye haberler yayıp, düzmece bir dava açmak ve ardından ky den hisseleri toplamak???
    Birazdan kapımızı akgirayın çalmasıyla aynı olasılık, zararımız büyük ve duygusal düşünüyoruz galiba...
    Hocam, diyorum ki, haberde alacaklının tahvil alacağından dolayı dava açtığını yazmışlar. Tahvil ödemeleri günü geldiğinde Bist üzerinden yapılır. Şirket parayı Bist'e iletir Bist'de alacaklıya. Ben bu güne kadar böyle bir konudan dolayı ne Bist'in ne de Bimeks'in Kap'a bir açıklama yaptığını görmedim. Ayrıca geçen yıl Haziran ayına kadar Bimeks bütün tahvil ödemelerini gecikme olmadan yaptı. Yapmamış olsaydı Bist Şirkete ve KAP'a bildirim yapıyor zaten. Nasıl ki, yapılandırılan bazı tahvil borçlarını günü geldiğinde ödemesi gelmedi diye KAP'ta yayınladı. Bunu da yayınlaması gerekiyor. Dediğim gibi, ya borç başka, ya da haber yalan. YTD.

2. Dua edelim de kuşta yazdığı gibi bankalar ve tedarikcilerin son teklifi kabul etmediği yalan olsun 100 bin liralık borç için iflas davasından bişey olmaz yada bunu akgiray yaptırmıştır ben yapmadım alacaklılar dava açtı mecbur kaldık şirketin iflasına deyip kendini haklı göster mek için bu adam dan her türlü oyun beklenir

3. Bu haberle ky ve alacaklılara göz dağı veriyor iflas edersem avucunuzu yalarsınız satın canınızı kurtarın planı kabul edin

4. Benim anlamadığım milyonlarca lira alacağı olan bankalar tedarikçiler dururken bu adamın 100 bin lirası ne kadar mühim mis ki bu kadar hızlı hareket edip mahkemeye vermiş hadi mahkeme Bimeks iflas etsin dedi bu herif parasını alabilecek mi, alacaksa bu hisseyi alıp zarar eden herkes dava açsın bizi bilinçli olarak zarar ettirdi şirketi batırdı diye bizde paramızı alalım mahkeme konularından anlayan arkadaş varsa yardımcı olsun

5. İnanılır gibi değil
    Umarım şirket düzlüğe çıkar ama iflas ederse bu başlık özellikle kapatılmamalı
    Ky lerin böyle başlıklarda diğer ky lerin neleri konuştuğunu ibreti alem için görmeli...
    Dersler çıkarmalı

Sn Alical a Skplc in başlığını bulup okumasını bundan 1 sene önce tavsiye etmiştim
    Hiç fark yok

Pes pes pes

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    İnanılır gibi değil
    Umarım şirket düzlüğe çıkar ama iflas ederse bu başlık özellikle kapatılmamalı
    Ky lerin böyle başlıklarda diğer ky lerin neleri konuştuğunu ibreti alem için görmeli...
    Dersler çıkarmalı

Sn Alical a Skplc in başlığını bulup okumasını bundan 1 sene önce tavsiye etmiştim
    Hiç fark yok

Pes pes pes

saygılar/başarılar
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...ic-nasil-batti

Şeker pilicin patronu biraz daha seffaf olmakla birlikte benzer yani yok değil

7. Hırsız akgiraylar neyin peşinde bilinmez adam alacaklılara rest çekti kap aracılığıyla ya anlaş yada üçün birini al banka akıllı işe anlaşır yerine lot alır fiyat otomatkmen 1 tl üzeri gider bence geçen yılki borç öteleme haberinden beri tahtadan mal toplayan larda alacaklılar anlaşma sağlansın akgirayları yönetimden de atarlar biraz düzlüğe çıkartıp şirketi satarlar karagiray ailesi aldığı dualarla zürriyeti ifla olmaz daha allah bunları kahreylesin

8. iflas ederse tahta kapatılır...bakalım ptesı tabana verceklermı bu haberle..

Sayfa 400/651 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •