Sayfa 400/1003 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu neymis ilk defa duyuyorum Berk. Polisin lastik patlatma amaci nasil olabilir?
    Hayır polis teker patlatmıyor ben anlatamadım galiba. devamlı girilen yola girilmez yapmak için kapan kurmuşlar. dönülmez levha takmayı unutmuşlar yani sola dönüş yok levhasını. büyük ihtimal takılmışttır şu anda.

2. Yabancılar 3 aydır alıma devam ediyorlar sn .osisa ...yoksa yanılıyor muyum?
     Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Borsa neden 120 k oldu ?

Sebebi simdi net anlaşılıyor, tabi biz iş iş ten geçtikten sonra anliyoruz.

Bu borsalara rekor kirdiran guc kimse, bu covid belasinida dinyanin basina bela eden güç aynidir.

Borsaları yukarı cekip ciktilar.

SHGM yayınladığı NOTAM’a ilave olarak havayolları da yurtdışındaki acentalarına uyarıda bulunarak bugün saat 17.00’dan itibaren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhruyeti (KKTC) dahil Türkiye hava sahasının yurtdışından gelicek ve Türkiye’den yurtdışına yapılacak uçuşlara kapatıldığını duyurdu. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararlarıyla SHGM, ikinci bir açıklamaya kadar tüm yurtdışı uçuşlarını askıya aldığı belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde ise yurtiçinde de uçuş kısıtlamalarına gidileceği ifade ediliyor.

Ancak Türkiye yurtdışında bulunan vatandaşlarını getirmesi yasağın kapsamı dışında kalıyor. Aynı zamanda Türk tescilli şirketler da Türkiye’de bulunan başka ülkelerin vatandaşlarını izin verildiği ölçüde taşıyabilecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    yan etkilerini ne zaman değerlendirdiler.
    ölümden kurtarması yetmez.
    daha vahim sonuçları içermediğini gösteren sonuçlarında ortaya çıkarılması gerekir.
    kaş yapayım derken göz çıkarmasın.dünyanın kökünü kazımasınlar.
    iran fırıldak olunca inanasım gelmiyor.

iran'da kurtulan çok. acaba onların üzerinde denendi mi?
    Orası da var. Trump da üretim konusunda gereksiz!! prosedürlerin atlanmasi talimatını vermiş. Ilaç /aşı geliştirme süreçleri normalde uzundur,seneleri bulur .En iyi ihtimalle birkaç yıl.

Bu sefer zamanla yarisildigi için çeyiz yolda dizilir mantığı ile daha çabuk piyasaya surerlerse bahsettigin risk var tabi.üstelik etkileri yıllar sonra cikabileceginden çoğu almış olur.

İran konusuna gelince yönetim ve mevcut sistemini zerre kadar sevmem.Ilaç uretse kullanmayı da düşünmem şahsen. Dünyadaki ileri dediğimiz ülkelerde dahil iranin yaptigi uçak düşürme olayına benzer olaylar ve skandallar olmuştur. Ayrıca bilimde teknolojide iddiali olmasa da bir Arabistan, Irak değildir. Evet gerçek çıkmayabilir propaganda amaçlı söyleyebilirler ama sıfır ihtimal de değildir belki. Sadece o açıklamayı yeni yaptığı için ekledim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    https://www.haberler.com/iran-korona...001802-haberi/

burada da eski haberleri var.piyasa iran haberlerini tınlamıyor.
    Zaten eski dediğin bugünkü açıkladıkları ilaç. Ilk o zaman denenmiş. Birkaç hafta önce.

Piyasa şu anda Abd Çin Rusya dahil hiçbir ilaç aşı haberini tinlamiyor sadece bunların değil.
    Çünkü somut birşey görmeyi bekliyor artık. Her ülkeden haberler gelince duyarsizlasiyor piyasa.yarın sabah eczaneden alabilir miyim o ilacı o haberi bekliyor artık.

6. Bu kadar yasak ve son gelen veriler. Biraz daha şeffaf olunması faydalı olur. Bölgeler neresi enfekte hastalar nasıl oluştu, bunlar açıklanmalı ki insanlar önlem alsın.

7. 65 yaş üstü dışarı çıkana 3150tl
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    65 yaş üstü dışarı çıkana 3150tl
    az dava fazla olmalı

Sayfa 400/1003 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •