Sayfa 400/872 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Kümes Hayvancılığı Üretimi, Aralık 2017

Tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti

Tavuk yumurtası üretimi Aralık ayında bir önceki aya göre %4,5, bir önceki yılın aynı ayına göre %6,2 arttı. 2017 yıl sonu itibariyle yumurtlayan tavuk (damızlıklar hariç) sayısı 76 milyon 748 bin 797 adet olarak gerçekleşti.

Kesilen tavuk sayısı 106 milyon, kesilen hindi sayısı ise 727 bin adet oldu

Kesilen tavuk sayısı Aralık ayında bir önceki aya göre %3,6, bir önceki yılın aynı ayına göre %11,4 arttı. Aralık ayında kesilen hindi sayısı ise bir önceki aya göre %54,1, bir önceki yılın aynı ayına göre %22,8 arttı.

Tavuk eti üretimi 185 681 ton, hindi eti üretimi ise 6 079 ton olarak gerçekleşti

Tavuk eti üretimi Aralık ayında bir önceki aya göre %3,8, bir önceki yılın aynı ayına göre %13,7 arttı. Aralık ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %21,4, bir önceki yılın aynı ayına göre %38,8 arttı.
    Hisse fiyatına yansımadıktan sonra ne yapalım biz bu artışları... ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Keyifle izliyoruz cunku hedef yükseklerde
    Bu tahtada bekleyerek 5.k lot kazandım
    Trade ile 4.k lotu geri verdim��
    Burda bekleyen kazanır tecrübeyle sabit.YTD
    "Keşke alsaydım. Keşke satsaydım" düşüncelerini bilançoya kadar çokça yaşayabiliriz. Bir gün aşağı bir gün yukarı dengesiz hareketler görebiliriz. Ama sonuçta ederi varsa gideri de olacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by daşgeli61 Yazıyı Oku
    Kümes Hayvancılığı Üretimi, Aralık 2017

Tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti

Tavuk yumurtası üretimi Aralık ayında bir önceki aya göre %4,5, bir önceki yılın aynı ayına göre %6,2 arttı. 2017 yıl sonu itibariyle yumurtlayan tavuk (damızlıklar hariç) sayısı 76 milyon 748 bin 797 adet olarak gerçekleşti.

Kesilen tavuk sayısı 106 milyon, kesilen hindi sayısı ise 727 bin adet oldu

Kesilen tavuk sayısı Aralık ayında bir önceki aya göre %3,6, bir önceki yılın aynı ayına göre %11,4 arttı. Aralık ayında kesilen hindi sayısı ise bir önceki aya göre %54,1, bir önceki yılın aynı ayına göre %22,8 arttı.

Tavuk eti üretimi 185 681 ton, hindi eti üretimi ise 6 079 ton olarak gerçekleşti

Tavuk eti üretimi Aralık ayında bir önceki aya göre %3,8, bir önceki yılın aynı ayına göre %13,7 arttı. Aralık ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %21,4, bir önceki yılın aynı ayına göre %38,8 arttı.
    Hisse fiyatına yansımadıktan sonra ne yapalım biz bu artışları... ytd.
    bu veriler üretimin ve satışların arttığını gösteriyor...bu çeyrekte 550 milyon tl ve üstü bir ciroyu çok beğenecem..tabi bu ciro ile de 60-93 milyon aralığı bir kar daha da güzel olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. 20,38 vay amq ve abv
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

5. 22 den alan ne yapsın? 24 üzeri alan ne yapsın...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

6. şu anda bende hayretler içinde izliyorum...bu ne biçim iş yahu...sanki altı yok gibi dik düşüyor...tahta yapıcı ne güne duruyor yahu böyle düşüş mü olur ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    22 den alan ne yapsın? 24 üzeri alan ne yapsın...
    ergenmisin nesin buradan alayımmı diye soruyorsun sonrada boş boş yazıyorsun git ötede oyna 21,40 ken bariz nu vardı yazmak istemedim benim için ii trade oldu 20,400 tekrar lotlarımı aldım gün sonunu gerçekten merak ettim
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ergenmisin nesin buradan alayımmı diye soruyorsun sonrada boş boş yazıyorsun git ötede oyna 21,40 ken bariz nu vardı yazmak istemedim benim için ii trade oldu 20,400 tekrar lotlarımı aldım gün sonunu gerçekten merak ettim
    kaçtan vermiştin dostum ??? gerçekten de başarılı trade yapıyorsun...:bravo:

Sayfa 400/872 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •