arkadaþlar elimde 7500 adet ihlas var rüçhanlarýmý nasýl ve ne zaman satabilirim ne kadar elime nakit geçer beni aydýnlatýrsanýz sevinirim teþekkürler
arkadaþlar elimde 7500 adet ihlas var rüçhanlarýmý nasýl ve ne zaman satabilirim ne kadar elime nakit geçer beni aydýnlatýrsanýz sevinirim teþekkürler
Sayýn yeþiladam rüçhan pazarý bugün itibari ile iþleme açýldý ve þubat 16 ya kadar rüçhanlarýnýzý satabilirsiniz. Bazý aracý kurumlar da internet üzerinden rüçhan için emir almýyorlar. Sizin aracý kurumunuzda internet üzrinden emir almýyorsa aracý kurumunuzu arayarak 16 þubata kadar rüçhanlarýnýzý (ihlas.R) satabilirsiniz. þu an ki fiyatý 0,09-0,10 TL.
7500 lot rüçhan *0,09 = 675 TL eder.
Bu arada müCo her daim olduðu gibi kendine yakýþaný yaptý. hem ana hisseyi hem rüçhaný eksilerde
Helal olsun sana müCo aða babalarýn arkanda olduðu sürece sen daha çok vurgun, bedelli yapar paralarý cukka eder saltanat sürmeye devam edersin. Yediðiniz kul haklarý aldýðýnýz ahlar ile elbet sizlerinde ALLAH ýn adaletinden nasibinizi aldýðýnýz günleri göreceðiz.
Yatýrým tavsiyesi içermez....
cevabýnýz için çok teþekkürler sayýn SMALL_ÝNVESTOR_0 herþey gönlünüzce olsun![]()
Þeytaný bile bunlardan çok seviyorum. En azýndan ne olduðu belli....
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
arkadaþlar katýlým süresi ve rüchan satma veya kullanma süresi bugünden itibaren nedir ne kadardýr ... tþk ler
yukarýda arkadaþým 16 þubat yazmýþ rüchan satmak için 7500 lot için cevaba ... peki diyelim ki katýlacaðýz 16 þubat tan sonra rüçhanlarýmýz kullanýlabilir mi olucak ... açýkçasý 40 000 lotum var benim 40 000 r görünüyor , daha sonra %90 ( yuvarladým ) 36 000 e mi dönüþecek alacaðým r 40.000 lot için ? tþk ler
Aynen bedelliye katýlýrsanýz 40000 rüçhandan size yuvarlak hesap ile 36.000 lot ana hisse gelecektir.
Rüçhanlarýn R pazarýnda iþlem göreceði (alýnýp satýlacaðý) tarih aralýðý 8 þubatta baþlayýp (yani bugün) 16 þubatta bitiyor. Yani bedelliye katýlmak istemeyenler 16 þubata kadar rüçhanlarýný satmalarý gerek.
Bedelliye katýlmak isteyenler ise bedelli için kendi paylarýna düþen nakit parayý hesaplarýnda bulundurmalarý gerekiyor ve bunun için son gün 22 þubat.
Bedelliye katýlmak istiyorum nakitim de var müCo ya feda olsun diyenler)) ise hemen aracý kurumlarýný arayýp bedelli katýlým iþlemlerini yapabilirler ancak bedelliden payýnýza düþen hisseler hesabýnýza ne zaman geçer bilemiyorum. Daha kapsamlý bilgiyi aracý kurumlardan almanýz daha saðlýklý olacaktýr.
Yatýrým tavsiyesi içermez...
inceleyin inceleyin
cunku ne kadar iyi gordugunuzu dusunurseniz
sizi kandirmakta kadar kolaylasir
mucait oren cetesi
Yer Ýmleri