Sayfa 402/907 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. sorma zaten son birkac yildir yaptığım yatirim kararlari gerekcelerini kitap yapsam, okuyanin ne temele nede teknige inanci kalir miydi?Gercekten evren den istemek ise yarar mi ? Deli cilgin sorular...

Reisim nerdesin boyle uzak durma��

2.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    sorma zaten son birkac yildir yaptığım yatirim kararlari gerekcelerini kitap yapsam, okuyanin ne temele nede teknige inanci kalir miydi?Gercekten evren den istemek ise yarar mi ? Deli cilgin sorular...

Reisim nerdesin boyle uzak durma��
    Siren'm göz bebeğim,çalılıkların arkasındayım 42 demledim buyur gel soğuk havada makbule geçer sizi seyrediyor ,dinliyorum..Güzel muhabet var aranızda Allah bozmasın..Albul72'yi tebrik etmek lazım Cümlenize selamlar..

3.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Siren'm göz bebeğim,çalılıkların arkasındayım 42 demledim buyur gel soğuk havada makbule geçer sizi seyrediyor ,dinliyorum..Güzel muhabet var aranızda Allah bozmasın..Albul72'yi tebrik etmek lazım Cümlenize selamlar..
    Kabilem, bende bu soğuk buz kesen havalarda, usul usul yanan ateşin başında husumun ağzına layık soframı kurmuş kendi demimle keyfle izlerken, kadim dostumuz MRMRSın muhabbete çağırıp ortadan kaybolmasıyla, abdul kardeşimiz kawis kardeşimizle iki kelam ettim..
    Demliği al gel benim tarafa bir çayımız eksik gerisi tamam,
    not: oksijenide al gel enson depoyu doldurmuş gidiyodu...

4. Yazıklar Olsun

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Kabilem, bende bu soğuk buz kesen havalarda, usul usul yanan ateşin başında husumun ağzına layık soframı kurmuş kendi demimle keyfle izlerken, kadim dostumuz MRMRSın muhabbete çağırıp ortadan kaybolmasıyla, abdul kardeşimiz kawis kardeşimizle iki kelam ettim..
    Demliği al gel benim tarafa bir çayımız eksik gerisi tamam,
    not: oksijenide al gel enson depoyu doldurmuş gidiyodu...
    Husun ağzına layık demek maşha Allah kuş sütü ile besliyorsun ..Demek Oksijen depoyu fulledi o yüzdenmi kayıplarda Hayırlısı ..Slm kardeşim..

6. Girişim sermayesi yatırım ortaklığı ve hes üretim şirketi ile ilgili çalışmalar ne oldu?

Ses seda yok.Olumlu kap haberlerinı bekliyoruz.

yatırım tavsiyesi değildir.

7. O zalip harami, olumlu haberleri mal yüklemek için kullanır sen istersen olumsuz haber bekle tek gözlü iblis efendiden çünkü onun işleri Allah rızası için olmadığından hep tersinden yürür yani bizlerin asla hayrına işlemez..Cümlenize hayırlı cumalar dilerim,Hisse net forum ve topik ailesi..

8. Bakalım 28 Ocak tarihli spk bülteninde bedelli kararını görücekmiyiz?

Sayfa 402/907 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •