Originally Posted by KOÇ Bu dolar En az 7.20 ye kadar düşmezse Bir daha hisse net sayfalarını işgal etmeyeceğim. Kimseye hatalı fikir vermeyeyim dolar icin 7.20 hedefmi verdiniz sn. koç ? yanlis anlasilma yok degilmi
Originally Posted by vicente 6.85 den milyarlarca dolar alan yandas kactan satacak acaba 3.60 tan alanlar 7.20 görünce satmıştı
Originally Posted by KOÇ Bu dolar En az 7.20 ye kadar düşmezse Bir daha hisse net sayfalarını işgal etmeyeceğim. Kimseye hatalı fikir vermeyeyim sizi bu kadar iddialı gördüm ilk defa. Peki bu değer için süre nedir? Yıl sonu mu?
Originally Posted by tilkiii Dolar garantili ihaleleri bile ödemeyecek hâle gelelim bu saatten sonra. Azdan az çoktan çok gider anasını satayım. G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Vergileri arttırıp onların parasını öder, üstüne Cengiz'in vergi borcunu da siler A.K.Partisi.
Originally Posted by hayek dolar icin 7.20 hedefmi verdiniz sn. koç ? yanlis anlasilma yok degilmi Tam öyle değil Hedef vermiyorum. Düşmezse diyorum sadece
Originally Posted by KOÇ Bu dolar En az 7.20 ye kadar düşmezse Bir daha hisse net sayfalarını işgal etmeyeceğim. Kimseye hatalı fikir vermeyeyim Olabilir. Ciddi bir faiz arttırımında olmayacak bir şey değil. Hem de dxy düşmeye başlamışken. Portföyünde %70 döviz taşıyan birisi olarak yazıyorum.
Originally Posted by KOÇ Bu dolar En az 7.20 ye kadar düşmezse Bir daha hisse net sayfalarını işgal etmeyeceğim. Kimseye hatalı fikir vermeyeyim Ah benim güzel abim...Düşecek...Ne olursa olsun fikir ver...Senin fikirlerin bizler için birer ışıktır.
@erefefik
Originally Posted by trust06 sizi bu kadar iddialı gördüm ilk defa. Peki bu değer için süre nedir? Yıl sonu mu? Yok kısa vade. 15-20 gün Sonra yukarı yine. Orta uzun vade dolar yukarı
Forum Rules
Yer İmleri