Kardeş sen bi iki sene bu iyi niyetle gidersin sonrası Allah kerim adamlar bildiğin hırsız bu kadar basit 5 li çete artık 6 lı çete olmalı hatta onlar bundan ders alsınlar Tekfen bu konuda hepsini cebinden çıkarır şu hale bak adam resmen 1 milyarı iç etti lütfen kimse artık şunlara acaba hakediş mi alamadılar malzeme mi aldılar falan demesin bildiğin hırsızlık var
Şirket ile ilgili ,buradaki yazılanlarıve Bilançoyu okuyunca,anladım ki çamura batmışım.. Dün Sabah ,Hisse 23.50 civarında iken maliyetine verip çıkmak geçti içimden.. Sonra vazgeçtim, satmadım.. Sonuç,: Hüsran..(-:
Şimdi bekle ki maliyetine gelsin..
Aaaah ulan kel kafam aahh.!!!
Suudi Arabistan ve rusyadan 141 milyon dolar zarar edilmiş talep oluşturulmuş nah alırız biriyle aramız bozuk diğeriyle zaten dünyanın arası bozuk geçmiş olsun su içelim üstüne
Açıkcası kuşlu siteye bakıyorum yarım saattir. Hırsız diyen o kadar çok insan var ki.
İlginç bir durum. Normalde az çok dengeli olur şirketlerle ilgili pozitif/negatif yorumlar ama tekfende iki tane olumlu yorum varsa en az 50 olumsuz yorum var ve hepsi hırsız diyor.
Neyse. Kısa sürdü birlikteliğimiz. Zararın neresinden dönsem kârdır.
Bugün 3. Gündü kardeşim sen tekniği dinlesene ne bilançosu zaten bilanço iyi olsa adamlar desteği aşağı kırar mı neyse 19 a kadar düşerse hiç şaşırmam ama bu şirketi satmayacağım trade edip hisse artıracağım 2 sene daha bekleyeceğim isterse batsın 4 dolardan tekfeni satacağım günleri görürüz inşallah hayırlı geceler
Aga ben taşeron firma olarak iş yaptım o kadar hakediş işi nasıldır biliyor musun istersen komple kar açıklarsın istersen komple zarar bu ülkede parası olan şirketler zarar göstermek için inşaat yapıp satıyorlar gerisini sen düşün sonuçta saklayamazlar ama güzel oynarlar 1 sene 2 sene istediği gibi rakamlarla oynayabilir çünkü devam ediyor işler bilanço tarihinden 1 gün sonra hesabına para geçer bizim haberimiz 3 ay sonra olur neyse en kötü gün geride kaldı sırada daha kötü günler var![]()
Yer İmleri