KKM den dolayı hazineye getirilen yükü bertaraf etmek adına 17 mart PPK toplantısına kadar 15,50 lere göz yumularak toplantıda 10- 12 puan birden faiz artışına gidilirse dolar / tl en fazla 13,5 lara iner ve bir süre yatay giderse oh ne ala ....
Ya birde bu KKM yapanlar '' Ulen biz tufaya geldik. Çekelim paraları geçelim sarı gacıya - dövize - konuta vb. derlerse yandı külüm keten helva... Zor işler. Oysa , olağanüstü dönem yaşanıyor. Ne faizi, ne dövizi, ne yağ fiyatları kardeşim Kan var, gözyaşı var şükür demek lazım. ( Bahçeçiye göre ) Yatırım tavsiyesi olamaz.
Sarı sitede fiyat kriteri girerek 0-4 yaş , 2+1 daire arattığımda fiyatlarda 10- 20 bin tl. gerileme görüyorum. Son 7 gün ilanlarına baktığımda mutlu oldum. İzlediğim 3-4 şehir de belli lokasyonları takip ediyorum. Az daha düşerse kapiş yapmayı planlıyorum.
Türkiye Varlık Fonu (TVF) Türk Telekom'u satın almak için bankaların oluşturduğu bir konsorsiyumdan 1,6 milyar dolar civarında kredi almaya hazırlanıyor-Bloomberg News
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
16 Std.
Varlık Fonu 2 yılı geri ödemesiz 6 yıl vadeli olması öngörülen kamu bankalarının da içinde olduğu bir grup bankadan alınacak 1.6B$ kredi ile Türk Telekom'u alacakmış. Tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birinin üstü örtülüyor ve kurum tekrar kamuya dönüyor.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Brent Crude Oil Preis
ISIN: XC0009677409 WKN: 967740
116,76500 $/bbl.
4,69500 (4,19 %)
10:36:06 (bid)
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ana trend yukarıya.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Yer İmleri