Originally Posted by Dandanakan Biz yazana kadar tatil bitti Artık kış geldi öyle zırt pırt perde işi olmaz günlük işlerdir onlar. daha 4 saat varmış emeklilerin mesai gece başlarmış diye duymuştum doğrumu abim
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS daha 4 saat varmış emeklilerin mesai gece başlarmış diye duymuştum doğrumu abim Yok emeklilerin mesai 24 saat heran herşey olabilü tetikte olacan.
şimdi bi hisse yazsam para çuvalları zaten almıyor yazmayım daha iyi.
Originally Posted by Karaoğlan_ şimdi bi hisse yazsam para çuvalları zaten almıyor yazmayım daha iyi. ben bıraktım zati almayı satmayı ama içimde bir his var ocak-şubat gibi herkes yine ekranlara yapışır kalır sen yine de yaz abi belki sebeplenen olur
Originally Posted by MR&MRS ben bıraktım zati almayı satmayı ama içimde bir his var ocak-şubat gibi herkes yine ekranlara yapışır kalır sen yine de yaz abi belki sebeplenen olur Ocağa kadar yokum diyorsun yani... Yakında dayanamaz damlarsın...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
XU100 Mavi trend üstünde kaldığı sürece üstteki kırmızı fibo çizgisini takibe devam 1582.
Originally Posted by Dandanakan XU100 Mavi trend üstünde kaldığı sürece üstteki kırmızı fibo çizgisini takibe devam 1582.
Benjaminde durum bu şekilde.
Forum Rules
Yer İmleri