Bozkurt reisim hünkârım bilanço gelmiş Goodyear kötü. Bu şartlarda hisse de durmam ben. Tahminimce de Pts gırmızı
Bozkurt reisim hünkârım bilanço gelmiş Goodyear kötü. Bu şartlarda hisse de durmam ben. Tahminimce de Pts gırmızı
10 Gr S1 ile hafta sonuna giriyorum o kadar para bıraktım hesapta. Pts t2 den parayla da 30 gram altın fiziki alacağım depoya atacağım. Hanım öyle yapınca kızmıyor zaten para onların
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Babama dedim altın buradan alınmaz düşünce alalım. Yok gitmiş 10 Gr 6450 den almış. Dedim mi dedin. Niye aldın her zaman adam bulamıyorum benim oğlan ile gitmiş para çekmeye bu adam üç beş sene önce sabah namazı giderdi çekmeye. Ondan sonra akşam hesap gördük 700 TL için bir saat hesap yaptırdı. Gerçi babamda en kötü 100-200 gram vardır. Bilmiyorum 18 i bende onu biliyorum.
@TimesAlgebraIND
BÜYÜK SON DAKİKA HABERİ:Rajasthan'ın Banswara bölgesinde büyük bir altın madeni keşfedildi. Hindistan için OYUN DEĞİŞTİRİCİ
Madenin 222 tonu saf altın olmak üzere 110 milyon tondan fazla cevher içerdiği tahmin ediliyor
Madencilik, istihdam olanaklarını artıracak ve Hindistan'ın altın talebinin %25'ini karşılayabilecek.
https://x.com/TimesAlgebraIND/status...68176410272124
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
Yer İmleri