Sayfa 404/415 İlkİlk ... 304354394402403404405406414 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1.  Alıntı Originally Posted by sivaslı Yazıyı Oku
    Rowing hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim a4 kağıt fiyatları artmıyor ithalat kısıtlaması geldi fiyatlar artabilirmi çünkü kar marjları bayağı azaldı birde bedelsiz sermaye arttırımına hiç tepki vermedi düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler
    bu ithalat vergisi olayını sordum şirkete bizimle alakalı değil dedi. bedelsız olayına gelırsek :) su an hergün 2/3 bedelsız haberı gelıyor . 4 yıl süren hiperenflasyonun sonuclarını yaşyoruz . sermayler cılız kaldı ve her şirket bunu duzeltıyor . o nedenle artık eskısı gıbı bedelsız ısı hıkaye oldu
    bazı x de fenomenler bunu halen onemlı gıbı aktarıyor ama anlamsız ve önemsız oldu

yıllarca bedelsızin bır katkıs olmadıgı soylerdık hep ama çok nadır bır durum oldugu ıcın yapıcı bunu kullanırdı .

alka keske bedelsız yapmasaydı :(
    ama soyle bır durum var bu olayla bırlıkte em ıle ortaya cıkan 600 mılyon gecmıs yıl zararı temızlendı . seneye temettu verecek hale geldı
    burda odaklanılması gereken nokta yenı yatırım 90 bın ton a ek 125 bın ton gelıyor . bu yatırım ıhracat için değil iç piyasa için bu arada .

2. bugun karton da gelen haber sadece 1970 yılında üretime başlamış ve üretim ömrunu tamamlamış olarak açıklanamaz . 80 bin ton kapasıte azalacak . 3/1 oranlı azalma ve yerıne sımdılık ıkame yok
    alka ıse 90 bın ton kapasıteyı 125 bın ton a yukseltıyor .

3. sığ tahta olması nedenıyle agresıf hareketer oluyor . haber akışları bellı
    yenı fabrıka gıdısatı
    bedelsız artırım
    olası haber akısları ise yatırıma baglı iş anlaşmalrı avrupaya a4 satışı ile meb e yaptıgı ders kıtabı için kağıt satışı .

4. cuma vakıfdan alına 107 k satmak için debelenıyor :) 29,38 de kı ıle bıtıyor ama

5. bugun mıdas 10k malı ıle hacım yapmaya calışıyor . :)

6. Rowing üstadım teşekkürler verdiğiniz bilgi için ne olacak bu alkanın hali böyle kuşlu sidede tarama listesine giriyor suni bir yükseliş sonra aşağı bizim gibi yatırımcılara yazık oluyor borsanın tadını kaçırdılar yazık oluyor yatırımcılara

7.  Alıntı Originally Posted by sivaslı Yazıyı Oku
    Rowing üstadım teşekkürler verdiğiniz bilgi için ne olacak bu alkanın hali böyle kuşlu sidede tarama listesine giriyor suni bir yükseliş sonra aşağı bizim gibi yatırımcılara yazık oluyor borsanın tadını kaçırdılar yazık oluyor yatırımcılara
    maalsef durum bu . pandemıde cok agresif bı değerleme yaptı. o nedenle zor bı ıkı yıl gecırdı . buna bır de em eklenınce durum daha zorlaştı . yenı yatırımın bıtıp tam kapasıte gecmesıyle durum değişecektır .

yenı fabrkıanın da kademle gececegını unutmamak gerekır . bugun gelen olağanustu genel kurul ilginç . ayrıca bedelsız artırım ekım ayına kaldı .
    ağustos sonu veya eylü içinde üretim başladı haberı dusecektır . 2025 de çok farklı bılanco göreceğiz

8. Sn.Rowing;

-Kapasite arttırımı için Haziran-2022'de karar alındı.
    -02.Mart.2023 Makinalar Almanya'dan fabrika sahasına geldi.
    -29.Eylül.2023 yeni makinalar için inşaat'ın temeli atıldı.
    -2024 Şubat inşaat bitecek.
    -2024 son çeyreğinde makinaların montajı bitip üretime geçecek.

kronoloji doğru mudur?

Bir de bu makinalar uzun süre (en az bir yıl) fabrika avlusunda mı bekledi acaba?
    Sorunsuz bir şekilde işletmeye alınır inşallah.

Bir de fotokopi kağıdı fiyatlarında düşüş biraz rahatsız edici.

Sayfa 404/415 İlkİlk ... 304354394402403404405406414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •