düşürdükçe ŞİMDİLİK azar azar atmaya başladık heybeye, esas daha aşağılara gelirse diğerlerinden nerdeyse full çıkıp nakit yaptık, bekliyoruz kenarda![]()
düşürdükçe ŞİMDİLİK azar azar atmaya başladık heybeye, esas daha aşağılara gelirse diğerlerinden nerdeyse full çıkıp nakit yaptık, bekliyoruz kenarda![]()
hacimsiz düşürmesi birşeyleri anlatıyor ama bakalım pandora kutusundan daha aşağılar çıkacak mı (gelirse tekrar fulleri heybeyi)
geçen yaptığı hareketlerin kopyası gibi, yukarılara çekti veren çıkmayınca 12 altına atıp sonra sert şekilde nerdeyse 16 ya zıpladı. buralardan benzer hareketi yaparsa oranlanırsa 17-20 hareketi arefesi gibi de duruyor, aşağıda bekliyorum aynı hareketse çok aşağılar olmamakla beraber 12.70-12.80 lere kadar sarkıtabilir. oralara kadar sarkarsa kademeli olarak fulleriz artık, sonrası ACEMŞAH üstadın belirttiği yerler ve ötesi. BENCE...
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.![]()
Acemşah 15 ten satan 17den alır dediğinde buraya eleştirimi belirtmiştim. Goygoycuları saldırmıştı. Teknik olarak geri gelmeliydi ve geldi. Hala nereye kadar gelir kesin belli değil. Spek mal çıkmadıysa eğer (Acemşah'ın takipçilerinden bir kısmı yukarıdan çıktı muhtemelen, aşağılardan yerine koymaya çalışıyor ) bir süre daha aşağılara hacimsiz süzülebilir. Veya buralarda yataya bağlayabilir. Tekniği çizen paradır. Para varsa teknik işlemez.
Eleştiri evet güzel birşey. ama anlayabilene işte kardeşim. hiçbir teknik bilgi sunmaksızın, şirket bünyesinde olan somut bir bilgi paylaşmaksızın yok şurdan satan şurdan alır, burdan satan burdan alır, yok 17 böyledir dersen, bir sürü insanın vebalini öbür dünyada nasıl ödersin.
Fatih bey ısrarla diyorum acemşah ile özelden mesajlaştım ısrarlada söyledim. Kağıt için vebal alamam dedi zorla al demedi yani kardeş. Lütfen eleştiriler de yapıcı olalım.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Nerde çokluk,ordan kaç,,,,,forum eskiden haftada bir yazılırdı,sanki kaçan kaçtı bile
Yer İmleri