Sayfa 405/992 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Dolarda an itibariyle 3 ün birini verdik. kaldı 2 si.

endekste şortlar deriye yapışmış, yakyan olmuş halde. asdas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

bu arızalar neden sabah değilde son 1, 1.5 saatte oluyor ? enteresan !
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

o kadar olumsuz habere, dandik satışlara rağmen, ben piyasada sıkıntının devam edeceğini düşünmüyorum. hatta sabah artı gap gelir diyorum.. buna yürekten inanmama rağmen kimsenin işine karışıp kafa bulandırmamak için sustum. zaten garan al oldu dediğimde al olmuştu erken yazdım. her zaman yaptıkları gibi alıcıları döktüler. belkide üstüne çok kişiyi satışa soktular

4. Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Akşam seansına 115.300 maliyet şortlarımla gidiyorum.

bu gece dowun şırıl şırıl akıcağını düşünüyorum... Duruma göre istoplarız yada paranın mına koyarız
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    umarım zararla sonuçlanmaz, bende matriks yok kurumun kendi web / cep uygulamasını kullanıyorum. eğer problem sadece matriks'de ise İş yatırımın da kendi uygulaması çalışmalı.
    hasar tesbiti akşama yapacağım..açtığım pozlar hedgeli genelde, çok fazla sıkıntı olmaz diye umuyorum.. trademaster komple çöktü.. normalde sevdiğim bir platform.. ama bazen azizlikleri oluyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. haziran vadede temettu etkisi ne kadar, bilen var mi?

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

7. x30 spot

fokus iş yatırım

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Akşam seansına 115.300 maliyet şortlarımla gidiyorum.

bu gece dowun şırıl şırıl akıcağını düşünüyorum... Duruma göre istoplarız yada paranın mına koyarız
    Bence de burada bin veya binbeşyüz sıkışık duruyor.
    Lakin çok sallaıyor. Belki akşam zeansında verip kurtulurum bunlardan. asdas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 405/992 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •