Seneye katara derler , sonra baska santiyeye 3 senedir ayni bilanco dumeni . Adamlar acik acik para kaciriyor , caliyor ve Hicbir sey yapamiyoruz
Eğer birazcık karakteriniz ve şirket itibarınız varsa, Enka şirketini örnek alın , adamlar az önce açıklama gönderdi az etkileneceğiz şeklinde,
Arkadaslar duzen oyle guzel kurulmus ki denetci de bu isin icinde , spk da isin icinde . Kimi kime sikayet edeceksin , bu sirket gibiler yuzunden siyasal islamcilarin neden boyle olduklarini anlar oldum , bunlar sinsi hirsizlar burada bunu deyince bana sirketi kotuluyorsun sat o zaman diye saldirdiydi birileri , evine hirsiz girse sikayet edersin emniyete gidersin bunlari yapacagin bir yer de yok , cunku sikayet edecegin yer de hirsiz. Socar polymer deki degerlemeye bakin yeter , torene bakin yeter , İnsaat zararina bakin yeter . Peceteci Caglar efendi ise gelmemis soylentileri var , baksaniza nasil bi dumen icine dustuk . Yok mu bunlarin hakkindan gelirim diyecek bi insan evladi , ne gerekiyorsa destege hazirim
tabanda 3 milyon lot var. çok da eriyor diyemeyiz,
bu hızla en muhtemel teknik hedef 15-16 lira gibi görünüyor. yani rallinin başladığı yer.
bu para kaçırma senaryosuna açıkçası ihtimal vermiyordum...
ülker gibi piyasanın sevmediği, elini sürmediği hisseler arasına girmek üzere.
Forumda iktidara toz kondurmayan arkadaşlar vardı. Onlar bir zahmet buralarda ne pis tezgahlar dönüyor kulaklarına fısıldasalar da iş yapan yetkililer olduğuna biz de inanalım. Yoksa iş takım tutmaktan ibaret kalır.
Yer İmleri