Sayfa 405/633 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 5064 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Çekiniz fiyatı USD zirveye belki Omar Abi size mal verir.

2. Dün endeks düşerken yeşil kapattık.Bugünde endeks yükselirken yeşil kapattık.
    Eskiden böyle olmuyordu diye hatırlıyorum.
    Var birşeyler sanki.

3. 33 üstünde kapatamadı ama bunun için özel çaba sarfeden Halk yatırım yüzünden kapatamadı. Yoksa normal seansı 33 üstünde kapatmıştı.

Halk yatırımdaki arkadaş dün 500 bin lot kaptırınca bugün hisse düşsün istedi ama olmadı. Bugün de 70-80 bin lotu gitti. Kapanışa doğru da 33 üstündeki 6-7 kademeye 100 bin lot satış yazdı burayı aşmasın diye. Karanlık oda işlemlerinde de 32,70'e 60 bin lot satış koydu.

Elinde maksimum 150 bin lot mal kaldı Halk yatırımın. Ya hisseyle tamamen vedalaşmak istedi yada buraları zirve zannedip sattı alttan alırım diye ama pek alta gelecek gibi değil. Kendisine tavsiyem piyasa ile zıtlaşmasın bari elindeki mala sahip çıksın , eğer hisse aşağı gelirse de sattıklarını alsın yoksa elindeki de gidecek.

Yarın yükseliş devam edecek gibi görünüyor. 33.70 bir daha denenir. Aşarsa ilk durak 43 lira. Her gün 3 lira marj açmaya alıştı tahtacı beyfendi. Aşağı indirmesi mümkün değilse yukarıdan açacak bundan sonra.

Bu yükselişin altından ne çıkacak göreceğiz.

4. Eee gene mi kulplu fincanda çay ?

5. https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...me+Kuruluslari

Ara ara bakıyorum lisansta ekleme var mı diye.Ya arkadaş neden bakıyorum ki her ay 5-6 haber paylaşan şirketlere imrenmemek elde değil.

6. Nisan 2023

https://www.milliyet.com.tr/amp/mill...uruyor-6929170

Açık Bankacılık çözümümüzde lisans kapsamımızı genişleterek 2023’te bu çözümümüzü daha geniş bir yelpazede sunuyor olacağız.

Ekim-Kasım-Aralık kaldı.Acaba röportajda yıllarımı karıştırdılar.
    Sonuçlandı mı sonuçlanmadı mı bilen var mı?

7. Tahtacı Bey MB faiz kararını bekleyip ona göre usd bazlı grafiğe şekil vermek istiyor olabilir diye düşünüyorum.Başka da birşey aklıma gelmiyor.
    Burdada bu adamlar profesyonel,nokta atışı yapmaları gerekmiyormu tahminlerinde.Faiz öngörüsünde.
    Hayırlısı
    Ytd.

Bence 750 yapılabilir ama bu kadar yüksek faiz zaten fiyatlandı gibi geliyor bana bist için bakalım nolcak, arena da yolunda herşey sene sonu karlılığı bizi yukarlara taşıyacaktır şüphem yok, yeterki HBK artsın efk artsın yola devam :)

Sayfa 405/633 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •